Το Τατουάζ: Πρωταγωνίστρια επιβεβαίωσε τη σχέση της- Η πρώτη κοινή φωτό με τον σύντροφό της


Πρωταγωνίστρια από το Τατουάζ είναι τρελά ερωτευμένη!

Και μπορεί τον πρώτο καιρό της σχέσης της να κρυβόταν και να μην δημοσίευσε καμία φωτογραφία, τώρα όμως πόσταρε την πρώτη φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο πόσο δύσκολο ήταν όταν έβλεπε να της χρεώνουν κάθε εβδομάδα διαφορετικό σύντροφο!

Είναι τρελά ερωτευμένη και το δείχνει πρωταγωνίστρια του Τατουάζ!

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Είναι όμως κάτι που συμβαίνει! Δεν είμαι η πρώτη που το έπαθε και δεν θα είμαι και η τελευταία. Ήμουν κάπως προετοιμασμένη για αυτό, όχι, βέβαια, στον βαθμό που συνέβη. Με τίποτα σε αυτόν τον βαθμό!

Στην αρχή, με ενοχλούσε πολύ. Προσβαλλόμουν. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα. Γιατί ήταν ψέματα, δεν μπορούσα να δεχθώ ότι κάποιος πιστεύει για μένα κάτι που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Από την άλλη, δεν ήθελα να πω ποια ήταν «η δική μου πραγματικότητα», γιατί μετά δίνεις χώρο να μπουν πιο βαθιά στα προσωπικά σου».

Τώρα όμως επιβεβαίωση και ίδια με μία φωτογραφία της ότι είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει πια! Ποια είναι η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ, η οποία συμμετέχει και στις 8 Λέξεις και είναι full in love; Δείτε την πρώτη φωτογραφία που πόσταρε!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ