Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ερωτεύεται τον Νικηφόρο (photos)


Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να παντρευτεί την Ασημίνα και προκειμένου να είναι μαζί της τα βάζει με όλους, όμως την ίδια ώρα, η Δρόσω αρχίζει να τον ερωτεύεται..

Το χωριό ενημερώνεται για την εγκύκλιο του υπουργείου πως η περιοχή τους επιλέχθηκε για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής ζώνης και διχάζεται, με κάποιους κατοίκους να είναι υπέρ και άλλους κατά του σχεδίου. Η Ελένη καταλαβαίνει πια πως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Δούκας ήθελε τα χωράφια της και μια νέα σφοδρή διαμάχη ξεκινά. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος συγκρούεται για πρώτη φορά με τη Μυρσίνη, ενώ ο Δούκας εκμεταλλευόμενος τον έρωτα του γιου του και της Ασημίνας κάνει μια πρόταση στην Ελένη για να λήξει η κόντρα τους.

Παράλληλα, ο Λάμπρος στέκεται στο πλευρό της Ελένης για το θέμα των χωραφιών και όλα δείχνουν πως ο ερωτάς τους δεν έσβησε ποτέ. Μάλιστα, παρασύρονται στιγμιαία από τα αισθήματα τους, αλλά η Ελένη ξέρει πως δεν μπορούν να είναι μαζί. Την επόμενη μέρα ο Δούκας συναντάει τον Κυπραίο με σκοπό να κάνει τα πάντα και να τον διώξει από το χωριό. Εκείνος, όμως, προσπαθεί να συμμαχήσει μαζί του και να τον πείσει πως μπορεί να του φανεί χρήσιμος.

Η Δρόσω μαγεύεται από τα λόγια ενός άντρα τον οποίο απαγορεύεται να ερωτευτεί. Αυτός ο άντρας που γοητεύει τη Δρόσω δεν είναι άλλος από τον Νικηφόρο.

Η συνέχεια στις παρακάτω εικόνες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ