Elif: Απίστευτη εξέλιξη – Η καταδίκη που θα αφήσει άφωνο το κοινό


Elif: Η συμπεριφορά της Αρζού έφτασε τον Σελίμ στα όρια του. Ο νεαρός την πυροβόλησε και η απόφαση του δικαστηρίου πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια του.

Μετά τον πυροβολισμό της Αρζού ο Σελίμ παραδίνεται στην Αστυνομία. Οι ώρες στο κρατητήριο περνούν βασανιστικά για τον ίδιο περιμένοντας τη στιγμή της δίκης. Παράλληλα, το καλό νέο, το οποίο θα είναι και το ελαφρυντικό του, είναι πως η Αρζού έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σπίτι της.

Ο δικηγόρος του θεωρεί πως έχουν ελπίδες, αν και εκείνη επιθυμεί το χειρότερο για τον Σελίμ. Η Αρζού παίρνει εξιτήριο και πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του Ερκούτ. Η ίδια ευχαριστεί τον Ουμίτ για το ενδιαφέρον του, αλλά του ζητάει να σταματήσει να τη βοηθάει. Ωστόσο, την επόμενη μέρα η ίδια του στέλνει ένα μήνυμα ζητώντας του να συναντηθούν. Η Αρζού ζητάει από τον Ουμίτ να βρει κάποιον που έχει σχέση με τον Σελίμ και την οικογένεια του προκειμένου να μαθαίνει συνεχώς πληροφορίες για εκείνους.

Oι εξελίξεις καθηλώνουν…

Ο Ουμίτ της λέει πως θα το σκεφθεί, ενώ στην πραγματικότητα θέλει να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια τόσο για τη συνεργασία του με τον Σερντάρ όσο και με τον Σελίμ. Την ίδια ώρα, πραγματοποιείται η δίκη του τελευταίου. Όλοι βρίσκονται στην ακροαματική διαδικασία εκτός από τη Ζεϊνέπ, η οποία έπρεπε να παρευρεθεί σε μία επαγγελματική συνάντηση.

Η απόφαση του δικαστηρίου πέφτει σαν βόμβα σε όλους. Ο Σελίμ καταδικάζεται σε δέκα χρόνια φυλακή και όλη η οικογένεια αναστατώνεται από την είδηση. Τα νέα έχουν αντίκτυπο και στην εταιρεία και η Ζεϊνέπ αναλαμβάνει να απαντάει σε όλα τα τηλεφωνήματα, αλλά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και ζητάει τη βοήθεια του Ουμίτ. Ο τελευταίος βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, αλλά αποφασίζει να πει τα πάντα στην Αρζού.

Εκείνη τον κατηγορεί πως είναι ένας ψεύτης και πως δεν τον εμπιστεύεται πια. Η Αρζού, θυμωμένη και απογοητευμένη από τον Ουμίτ, σκέφτεται όλα όσα της είπε ξανά και ξανά. Του στέλνει ένα μήνυμα και του ζητάει να συναντηθούν στο πάρκο. Ο άντρας χαίρεται όταν λαμβάνει το μήνυμα της.

Η Αρζού του λέει πως ο μόνος τρόπος για να τον συγχωρήσει και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της είναι να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες της. Από την άλλη, ο Σελίμ περνάει πολύ δύσκολες ώρες μέσα στο κελί του τη στιγμή που όλα τα βάρη της οικογένειας έχουν πέσει στη Ζεϊνέπ. Μάλιστα, η ψυχολογία της χειροτερεύει μέρα με την ημέρα και η κοπέλα καταρρέει καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί την τραγωδία που τους βρήκε.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ