“Μεγάλη” κίνηση από Σακίλ Ο’Νίλ. Εξασφάλισε σπίτι σε μητέρα με παράλυτο παιδί


Τεράστιος σε ύψος αλλά και σε… ψυχή! Ο Σακίλ Ο’Νιλ ανέλαβε δράση και απέδειξε για μια ακόμα φορά το πόσο φιλάνθρωπος είναι.

Όπως έγινε γνωστό, η ιστορία του μικρού Αϊζάια Πέιτον συγκίνησε τον Σακίλ Ο’Νιλ. Ο 12χρονος νεαρός πυροβολήθηκε τον Αύγουστο στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αμερικανικού football μεταξύ δύο Λυκείων κι έμεινε παράλυτο από τη μέση και κάτω.

Ο Σακίλ Ο’Νιλ κινητοποιήθηκε κι εξασφάλισε ένα σπίτι στον Αϊζάια Πέιτον και τη μητέρα του. Ο Σακ είπε στο “WXIA-TV” πως η οικογένεια ζούσε σε ένα σπίτι με μόλις ένα δωμάτιο και το οποίο δεν είχε διευκολύνσεις για άτομα με αναπηρίες. Τώρα θα έχουν ένα όμορφο, λειτουργικό σπίτι σε μία καλή γειτονιά και τους βοηθάει να το επιπλώσουν, ενώ θα πληρώσει το νοίκι για ένα χρόνο.

“Είναι τόσο λυπηρό. Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε από μας. Θα μπορούσε να γίνει στο δικό μου γιο. Θα μπορούσε να ήταν ξάδελφος σας. Ζούσε σε μία γκαρσονιέρα με τους δύο γιους της, οπότε της βρήκαμε ένα όμορφο σπίτι σε μία ωραία περιοχή”, δήλωσε ο σπουδαίος Σακ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ