2019 Ζώδια: Επιτέλους ανάσες! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Μια πρώτη ματιά, σε κάθε ζώδιο … και τι έχει να περιμένει στην νέα χρονιά.
Αστρολογία για όλους:

 

Κριός

Εσείς που δεν έχετε ποτέ και για κανέναν λόγο σταματήσει να αγαπάτε την ζωή, τον έρωτα και τους δικούς σας ανθρώπους, από τις αρχές του νέου έτους, θα αρχίσετε και σε μεγάλε δόσεις, να εισπράττετε αυτά που σας αξίζουν. Νέες θέσεις εργασίας, ταξίδια στο εξωτερικό, άνετη ζωή και προτάσεις μόνιμης δέσμευσης, είναι στο μενού του 2019.
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 1ο

Ταύρος

 

Αυτό το έτος που προσεχώς φεύγει, θα δώσει την θέση του σε τεράστιες αλλαγές, που μπορεί να είχατε σκεφτεί – ευχηθεί, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούσατε να πιστέψετε ότι θα ερχόντουσαν τόσο σύντομα. Επαγγελματικές αλλαγές, θα φέρουν την οικονομική ισορροπία πια στην καθημερινότητα σας.
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 2ο

Δίδυμοι

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2019, εσείς θα μπείτε σε μια άλλη καθημερινότητα, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό που τώρα ζείτε. Οι ερωτικές σας διαθέσεις και προθέσεις θα γίνουν πράξη και με τον άνθρωπο που θέλετε. Κούραση σας περιμένει στην εργασία σας, που όμως θα σας αποζημιώσει στο πολλαπλάσιο.
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 1ο

Καρκίνος

Ξαφνικές αλλαγές και καλοδεχούμενες θα φέρει ο πρώτος μήνας του 2019, για το ζώδιο σας, μέσα από ανάκαμψη των οικονομικών σας δεδομένων. Αυτό σε δεύτερο βήμα, θα σας αφήσει τους δρόμους ανοιχτούς για να μπορέσετε να πάτε και την ερωτική σας ζωή, σε ένα πιο επίσημο επίπεδο.
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 1ο

Λέων

Είστε φορτωμένοι με πολλά, αυτήν την εποχή, αλλά αυτό θα αλλάξει. Το σύμπαν έχει πολλές και ευχάριστες τροποποιήσεις, κυρίως στην αισθηματική σας ζωή, που εσείς οι ίδιοι πια έχετε καταφέρει να την φέρετε εκεί που πρέπει. Τα παραπάνω χρήματα, και οι λύσεις από το παρελθόν θα σας κάνουν το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι του 2019.
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 3ο

 

Παρθένος

Όλο το τρέχον αυτό έτος, έχετε πάρει σκληρά μαθήματα και τώρα πλησιάζει η ώρα για να τα εφαρμόσετε εκεί που πρέπει. Οι έρωτες που έχουν κάνει μεγάλα χρονικά διαλλείματα, θα επανενωθούν και σχετικά άμεσα και εύκολα, θα πάρουν αποφάσεις για πιο δεσμευτικές και επίσημες καταστάσεις.
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 1ο

Ζυγός

Η ροή της ζωής σας, θα γίνει πολύ πιο σταθερή και αυτό θα έρθει μέσα από την βοήθεια και την συμμετοχή πιο ενεργά του συντρόφου σας. Οι λάθος καταστάσεις θα παύσουν σε όλους τους τομείς και η αγάπη θα γίνει ο μόνος τρόπος. Καλύτερα θα πάνε και οι στόχοι σας, σε εργασία και σπουδές.
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 2ο

Σκορπιός

Υπάρχουν πολλά πράματα που θέλετε να τροποποιήσετε μέσα στην ζωή σας και σίγουρα οι αστρολογικές συνθήκες από τον Ιανουάριο θα σας το επιτρέψουν. Τύχη και στην αγάπη, ειδικά σε εσάς, που έχετε κατά νου να δεσμεύσετε και τον άνθρωπο σας επίσημα!
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 1ο

Τοξότης

Τα δύσκολα σιγά – σιγά τελειώνουν και εσείς θα ευθυγραμμιστείτε μόνο με επιτυχίες και θετική ενέργεια. Οι αγάπες που έχουν ταλαιπωρηθεί για διάφορους λόγους, θα καταφέρουν εν τέλει να ενωθούν και αυτό να είναι μόνιμο. Χρήμα και υλικές ανέσεις θα προσεγγίσουν και αυτήν την φορά, μέσα από μεγάλη ροή.
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 1ο

Αιγόκερως

Εσείς που θα υποδεχτείτε και το νέο έτος, σίγουρα θα μπορέσετε να διορθώσετε όλα αυτά που τώρα σας προβληματίζουν και σας φαίνονται αδιέξοδα. Τα επαγγελματικά σας, θα σας στείλουν ταξίδια και πιθανόν και να γνωρίσετε νέο κόσμο που θα σας γοητεύσει.
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 2ο

Υδροχόος

Μόνο καλές και μόνιμες ερωτικές καταστάσεις έχει για εσάς η νέα χρονιά. Έχετε βρει τι και ποιον θέλετε άρα, θα καταφέρετε και να τον έχετε μόνιμα και με ασφάλεια πλέον. Καλύτερα θα είναι και τα πράματα στην επαγγελματική σας καθημερινότητα που θα σας ισορροπήσουν οικονομικά.
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 1ο

Ιχθείς

Μόνο ευχές έχετε τώρα…και σε μερικές εβδομάδες μόνο πράξεις θα κυκλώσουν την ζωή σας. Ο έρωτας που θέλετε και από εκεί που τον θέλετε να έρθει για να μείνει. Ο επαγγελματικός σας προσανατολισμός και επενδύσεις θα αποβούν καρποφόρες.
Ευνοϊκό τρίμηνο έτους : 3ο

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ