Η Ναόμι Γουότς ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Γουέστερος


Μπορεί ο καιρός να περνά αργά και βασανιστικά μέχρι τον Απρίλιο του 2019 για το μεγάλο φινάλε του «Game of Thrones», με τον όγδοο και τελευταίο κύκλο του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ΗΒΟ μας αφήνει χωρίς νέα από τον κόσμο του Γουέστερος.

Το πιο πρόσφατο από αυτά είναι ότι η Ναόμι Γουότς θα πρωταγωνιστήσει στο επίσημο spin-off της σειράς, του οποίου η παραγωγή προχωράει με γοργούς ρυθμούς. H σειρά, η οποία είναι η μοναδική που κατάφερε να επιζήσει από τα υπόλοιπα τέσσερα πιθανά πρότζεκτ που ακυρώθηκαν, θα εκτυλίσσεται μερικές χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο «Game of Thrones». Ο ρόλος της Γουότς στη σειρά δεν είναι γνωστός, πέρα του ότι θα παίξει μια χαρισματική γυναίκα της υψηλής κοινωνίας που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

Αρκετοί κάνουν υποθέσεις πως μπορεί να παίξει ένα μακρινό συγγενή της Μάρτζορι Τάιλερ ή ακόμα και κάποιον πρόγονο των Λάνιστερς. Την παραγωγή της σειράς την έχει αναλάβει η Τζέιν Γκόλντμαν («Kick-Ass») ενώ η ιστορία, την όποια συνυπογράφει μαζί με τον Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, καταγράφει την κάθοδο του κόσμου από τη Χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα. Και μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική προέλευση των white walkers, κι από τα μυστήρια της Ανατολής ως τους θρυλικούς Σταρκ… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει το 2020 και εμείς απλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναμένουμε ένα ακόμα κοράκι από το Γουέστερος με περισσότερα, ελπίζουμε ευχάριστα, νέα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ