Ατρόμητος – Παναθηναϊκός LIVE: Δυνατό παιχνίδι στο Περιστέρι.


Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι σε ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Από τη «σφαλιάρα» από την Ξάνθη προέρχονται οι «πράσινοι» την ώρα που η ομάδα του Αναστασίου έκανε μεγάλο διπλό στο Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη Superleague, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά μπροστά του έχει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο οποίος και προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Βόλο.Παρακολουθήστε LIVE το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr

 

 

Οι δύο νίκες που πέτυχε ο Ατρόμητος, με Παναιτωλικό και Βόλο, έφεραν ανακούφιση στις τάξεις της ομάδας του Περιστερίου, καθώς το ξεκίνημα δεν ήταν ευχάριστο και είχε προστεθεί στην στενοχώρια από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Τώρα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι ο τεχνικός του Ατρομήτου θα βρεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος με την ομάδα που τον απέλυσε στις 2 Νοεμβρίου 2015, πριν από τέσσερα χρόνια δηλαδή. Ο Αναστασίου πέρασε μεγάλο διάστημα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς πέρα από τα δυόμισι χρόνια που ήταν πρώτος προπονητής είχε και παρουσία ως συνεργάτης, αρχής γενομένης με τον Χενκ Τεν Κάτε.

Από την άλλη μεριά και ο Γιώργος Δώνης θα βρεθεί σε γνώριμο περιβάλλον, όχι όμως για πρώτη φορά. Δούλεψε στον Ατρόμητο με επιτυχία την τριετία 2009-2012, φτάνοντας την ομάδα σε δύο τελικούς Κυπέλλου.

Αν ο Ατρόμητος ανακουφίστηκε με τις δύο νίκες, στον Παναθηναϊκό η ήττα από την Ξάνθη ήλθε να περιορίσει τη χαρά από την καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και τη νίκη επί του Πανιωνίου, που έδωσαν τέσσερις βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει λύσεις στο επιθετικό του πρόβλημα. Έχει μόλις τέσσερα γκολ και σε κανένα παιχνίδι δεν έχει ξεπεράσει το ένα. Στο ματς του Περιστερίου όμως, θα αγωνιστεί χωρίς τον Φεντερίκο Μακέντα που είναι τραυματίας.

Η ιστορία στα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Νίκες Ατρομήτου: 6
Ισοπαλίες: 10
Νίκες Παναθηναϊκού: 26

Πέρυσι
21.04.2019: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-0
(61΄σουτ Μπρούνο, 72’ σουτ Κουλούρης)

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ