Ελληνίδα τραγουδίστρια έκλεισε έναν μήνα γάμου και έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της (pics)


Μόλις έναν μήνα έγγαμου βίου έκλεισε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και είναι τόσο ευτυχισμένη που όχι μόνο γιορτάζει αυτόν τον ένα μήνα παντρεμένη αλλά έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου σε ένα υπέροχο κτήμα στην Ανατολική Αττική και μάλιστα ένας εκ των κουμπάρων του ήταν πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της με τον οποίο έζησαν μία πραγματικά μαγική ημέρα όταν παντρεύτηκαν. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η ίδια ανέβασε όμορφα στιγμιότυπα από τον γάμο της που δεν πήρε και πολύ μεγάλη δημοσιότητα μιας και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της είναι χαμηλών τόνων άνθρωποι.

Ήθελε όμως να μοιραστεί τη χαρά της αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους και ανέβασε φωτογραφίες από την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της που όπως φαίνεται ευχαριστήθηκε με κάθε τρόπο η ίδια.

Σήμερα που έκλεισε και έναν μήνα παντρεμένη, ανέβασε μία κοινή της φωτογραφία με τον σύζυγό της και έγραψε στη λεζάντα: «Γιατί τον είδα μεσ» τα μάτια σου τον κόσμο όλο .
20.09.19 ❤️». Είναι μία μέρα που σίγουρα η εν λόγω τραγουδίστρια θα τη γιορτάζει για πάντα αφού ήταν μία από τις ομορφότερες της ζωής της.

Δείτε την παρακάτω gallery…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ