Ανατριχιαστική περιγραφή: Μια υπάλληλος εξηγεί πως είναι να δουλεύεις σε εισπρακτική εταιρία…


Ακούμε συνεχώς όλους τους πελάτες τραπεζών να κατηγορούν τις εισπρακτικές εταιρίες για διάφορους λόγους. Καιρός να μιλήσει για αυτές και κάποιος ο οποίος δουλεύει σε εισπρακτική

Οι συνθήκες που επικρατούν είναι άθλιες. Σε αναγκάζουν να πιέζεις τους πελάτες να πληρώσουν, πολλές φορές να τους απειλείς και να τους λες ψέματα προκειμένου να τους πείσεις να καταθέσουν.

Τα περισσότερα παιδιά που δουλεύουν εκεί μέσα συχαίνονται την δουλειά που κάνουν και φτάνουν σε σημείο να σιχαθούν και τον ίδιο τους τον εαυτό. Οι ανώτεροι σε βλέπουν σαν… νούμερο.

Φέρνεις λεφτά, σημαίνει ότι δουλεύεις. Δεν φέρνεις λεφτά, σημαίνει ότι κάθεσαι. Επικροτούν αυτόν που θα φωνάξει περισσότερο και θεωρούν “μαύρο πρόβατο” αυτόν που θα είναι ευγενικός με τον πελάτη.

Σε αναγκάζουν να παίρνεις κάθε μέρα τον πελάτη ακόμα κι αν αυτός δηλώνει ασθένεια ή πλήρη αδυναμία πληρωμής λόγω ανεργίας. Αρκεί να τα φέρεις. Οι πελάτες όταν τους καλεί κάποιος από εισπρακτική νομίζουν ότι τους μιλάει ένας κακός άνθρωπος που θέλει να τους πάρει τα λεφτά.

Στην πραγματικότητα στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος θα μπορούσε να είναι το παιδί τους, ο αδερφός τους, ο φίλος τους κλπ. που -πιστέψτε με- δεν του αρέσει καθόλου αυτό που κάνει.

Αν λοιπόν έχετε σκοπό να ξεσπάσετε κάπου ή μη σηκώνετε το τηλέφωνο όταν σας καλούν ή βάλτε τα με το ίδιο το τραπεζικό ίδρυμα που δίνει τους λογαριασμούς σας σε εισπρακτικές εταιρίες.

Μια “κακιά” αναγνώστρια υπάλληλος εισπρακτικής

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χαχαχαχαχα να σαι καλά πραγματικά με έκανες να γελάσω… Λες και σε υποχρέωσε κανεις να κάνεις την δουλειά αυτή. Η κάθε επιλογή έχει και τα κόστη της… Η συμβιβάσου η απλά σηκώνεσαι και φεύγεις. Νομίζω να ήμουν απόλυτσ κατανοητός.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ