LIVE: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Καψοδάσος Σφακίων


Εισήγηση στη συζήτηση με πολίτες.

ΔΕΙΤΕ LIVE:

Τσίπρας: «Κάστρο της Δημοκρατίας η Κρήτη»

Με πολίτες στην περιοχή των Μουρνιών του Δήμου Χανίων, που ήταν ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας του στη Δυτική Κρήτη, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν οι βουλευτές Παύλος Πολλάκης και Ανδρέας Ξανθός, ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης, πρώην βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους ο κ Τσίπρας τόνισε την ανάγκη αναβάθμισης των σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με τους πολίτες, και τους κάλεσε να συμμετέχουν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι στόχος των περιοδειών του σε όλη τη χώρα είναι να ακούσει τους πολίτες.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα μαζικό, λαϊκό, με ρίζες μέσα στην κοινωνία. Για μας, η δική σας παρουσία και η δική σας συμμετοχή είναι προϋπόθεση για να πετύχουμε τον στόχο μας. Διότι ο στόχος μας δεν είναι όπως κάποιοι που παρουσιάζονται και παρεμβαίνον στα πολιτικά πράγματα με μοναδικό στόχο τις καρέκλες τις εξουσίας. Ο δικός μας στόχος είναι να αποκτήσουμε μια αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση και επαφή με όλους εσάς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην Κρήτη την οποία χαρακτήρισε «κάστρο της Δημοκρατίας και της προόδου», τονίζοντας ιδιαίτερα ότι το νησί στις εθνικές εκλογές έδωσε την πρωτιά στο κόμμα του.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ