Η Cardi B φοβάται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα ξανακερδίσει στις εκλογές του 2020

Η Αμερικανίδα ράπερ, Cardi B, τόνισε ότι ανησυχεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει τις εκλογές του 2020, επειδή οι σημερινοί υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος που διεκδικούν την προεδρία των ΗΠΑ ενδέχεται να μην είναι σε θέση να νικήσουν τη θεμελιωμένη βάση του.

Η Cardi B εμφανίστηκε στο podcast του ράπερ T.I., μαζί με τον Chance the Rapper και εξέφρασε την ανησυχία ότι κανένας υποψήφιος για τις εκλογές του 2020 δεν είχε εμφανιστεί ως ξεκάθαρο φαβορί και ότι η βάση του νυν Αμερικανού προέδρου είναι πολύ εδραιωμένη για να ηττηθεί.

“Πιστεύω ότι ο Τραμπ πρόκειται να κερδίσει και πάλι στις επόμενες εκλογές, επειδή έχει τη μεγαλύτερη βάση” είπε ο ράπερ, Chance the Rapper, ζητώντας από την Cardi B να σχολιάσει: «Μισώ πραγματικά που το λέω, αλλά μερικές φορές πιστεύω ότι ο Τραμπ θα κερδίσει. Ακριβώς επειδή συνεχώς δεν βλέπω κανέναν να λέει ότι του αρέσει ένας υποψήφιος των Δημοκρατικών. Δεν υπάρχει κανένας υποψήφιος για τον οποίο οι άνθρωποι να λένε: “τον αγαπάμε, θέλουμε να κερδίσει”».

H Cardi B, υποστηρίκτρια του Μπάρνι Σάντερς, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα μαζί με τον γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας να ενθαρρύνει τους νέους να ψηφίσουν. Στο podcast, τον περιέγραψε ως «ένα άτομο που νοιάζεται».

Η Αμερικανίδα ράπερ είπε ότι πιστεύει ότι πολλοί από τους υποστηρικτές τού Ντόναλντ Τραμπ «πείστηκαν από τη ρητορική μίσους που χρησιμοποιεί και τον ψήφισαν παρά το γεγονός ότι δεν ήταν προς το συμφέρον τους».

«Θέλω κάποιον που να νοιάζεται, όχι μόνο για την Αμερική, αλλά και για όλους στην Αμερική. Για κάθε άνθρωπο λευκό. Για κάθε άνθρωπο έγχρωμο, μαύρο, λατινοαμερικάνο, μουσουλμάνο για όλους» υπογράμμισε η Cardi B, η γεννημένη στο Μπρονξ από γονείς από τη Δομινικανή Δημοκρατία και τα Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here