Dimello Home Blends: Όταν ο καφές φτάνει από το καφεόδενδρο κατευθείαν στο σπίτι μας


Καφές. Αποτελεί το πιο δημοφιλές ρόφημα στον κόσμο και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας, ημερησίως παράγονται και πωλούνται στην παγκόσμια αγορά περισσότεροι από επτά εκατομμύρια τόνοι καφέ.

Με τους Έλληνες -μόνο- να καταναλώνουν περίπου 5 δισεκατομμύρια κούπες καφέ τον χρόνο, δεν είναι δύσκολο να κατανοήσουμε πώς ο καφές αποτελεί σήμερα των «βασιλιά» των ροφημάτων.

Το μέλλον του καφέ προβλέπεται πράγματι αισιόδοξο, με τη συγκεκριμένη αγορά να αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια και να αναμένεται να παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερη άνθιση το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, εν έτει 2019 και με το «βλέμμα» στραμμένο στο 2020, τα πράγματα όσον αφορά στον καφέ αλλάζουν ραγδαία και αυτό, οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών και τις νέες τάσεις που καθορίζουν τις επιλογές μας και ειδικότερα, εκείνες που σχετίζονται με το κομμάτι της διατροφής.

Διότι οι καταναλωτές σήμερα, δεν ξυπνούν κάθε πρωί, επιθυμώντας απλώς να πιουν μία ακόμη κούπα καφέ. Στην πραγματικότητα, προτιμούν να μην καταναλώσουν τον καφέ που τους προσφέρεται αν δεν τους παρέχει -κάθε φορά- μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης και αν δεν πληροί τις δικές τους προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές; Η υψηλή ποιότητα, η εκρηκτική γεύση, το υπέροχο άρωμα και φυσικά, η αξιοπιστία του προϊόντος και η σωστή ενημέρωση σε ό,τι αφορά στην προέλευσή του.

Τα Home Blends που κάνουν τη διαφορά

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι επιλέγουν με προσοχή τον καφέ που καταναλώνουν, μελετούν τα χαρμάνια και μάλιστα, φροντίζουν να προέρχονται από τις χώρες στις οποίες παράγονται οι κορυφαίες ποικιλίες καφέ στον κόσμο: Την Αιθιοπία, τη Γουατεμάλα, τη Κολομβία, τη Βραζιλία και μεταξύ άλλων, την Ινδία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, μάλιστα, πολλοί είναι οι καταναλωτές οι οποίοι επιλέγουν σήμερα να προμηθεύονται οι ίδιοι υψηλής ποιότητας καφέ και να τον ετοιμάζουν στο σπίτι τους, είτε για να τον απολαύσουν εκεί είτε για να τον πάρουν μαζί τους στο γραφείο.

Με λίγα λόγια, σήμερα θέλουμε να γνωρίζουμε πως ο καφές που πίνουμε φτάνει στο σπίτι -και τις κούπες μας- κατευθείαν από τα καφεόδενδρα και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, στρεφόμαστε πλέον στα καλύτερης ποιότητας Home Blends για την απόλαυση του αγαπημένου μας ροφήματος. Διότι μόνο αυτά μπορούν να μας προσφέρουν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα.

Τα καλά νέα είναι πως σήμερα, ο συνδυασμός της παράδοσης και της τεχνολογίας, μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε στο σπίτι μας τους καλύτερους καφέδες, απευθείας από το καφεόδενδρο στο φλιτζάνι και μάλιστα, με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Αρκεί μία ματιά στα Dimello Home Blends, τις νέες σειρές προϊόντων καφέ φίλτρου και espresso της ελληνικής εταιρείας επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, για να μας δείξει το πόσο πολύ έχει αναβαθμιστεί η ποιότητα του καφέ που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας.

Διότι είτε ανήκουμε στους λάτρεις του espresso είτε του καφέ φίλτρου, τώρα μπορούμε να απολαμβάνουμε καφέ -και μάλιστα, homemade- που κλείνει μέσα του μία σειρά από διαφορετικούς «κόσμους» και ξεχωρίζει για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, τα στοιχεία εκείνα που του έχει προσφέρει το φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο οι κόκκοι του αναπτυχθήκαν. Το έδαφος, το κλίμα, το υψόμετρο, η βροχόπτωση, η υγρασία: Όλα παίζουν τον ρόλο τους σε ό,τι αφορά στον καφέ που απολαμβάνουμε.

Φαίνεται, λοιπόν, πως με το πέρασμα του χρόνου, γινόμαστε πιο «έξυπνοι» και πιο ώριμοι ως καταναλωτές σε ό,τι αφορά στα προϊόντα που καταναλώνουμε, βάζοντας σε πρώτο πλάνο την προέλευση και την υψηλή ποιότητα, ακόμη και για τον καφέ μας. Και όπως όλα δείχνουν, η αγορά του καφέ «ακούει» τις ανάγκες μας και χάρη στον συνδυασμό της τέχνης και της καινοτομίας και με πολλή δεξιοτεχνία, μας φέρνει προϊόντα τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις του πλέον απαιτητικού coffee lover.

Περισσότερες επιλογές, περισσότερη ποιότητα και ακόμη πιο πολλούς… κόσμους. Αυτά επιθυμεί να απολαμβάνει κάθε μέρα στην κούπα του ο σύγχρονος λάτρης του καφέ και ευτυχώς, πλέον μπορεί να τα έχει όλα με τα Dimello Home Blends!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ