Έτοιμη για… «μπλουμ» η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη (photos)


Ο ανιψιός της εθνικής σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και η σύζυγός του επί ποδός για τη βάφτιση της κορούλας τους στις 3 Νοεμβρίου.

Οι προσκεκλημένοι στη βάφτιση της μονάκριβης κόρης του ζεύγους Αιμίλιου και Κατερίνας Βουγιουκλάκη θα ακούσουν από τα χείλη του ιερέα:

«Και το όνομα αυτής, Αλίκη».

Η εφημερίδα Espresso, λίγο πριν το κοριτσάκι έρθει στον κόσμο, είχε δημοσιεύσει ότι θα πάρει το όνομα της αείμνηστης εθνικής μας σταρ και αυτή τη φορά μέσα από την ίδια εφημερίδα είδαμε και το προσκλητήριο με το οποίο η οικογένεια ενημέρωσε συγγενείς και φίλους για το ευχάριστο γεγονός.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, λοιπόν, η μικρή Αλίκη θα πάρει και επίσημα το όνομά της στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, με νονούς τους Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Δημήτρη Κιούση και Χριστιάνα Παπαγεωργάκη, όλοι αγαπημένοι φίλοι των γονιών της. Το μυστήριο θα λάβει χώρα στις 17.00.

«Είμαστε πραγματικά τρισευτυχισμένοι για το γεγονός και το περιμένουμε πώς και πώς» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας και ανιψιός της αείμνηστης Αλίκης Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη η νεότερη ήρθε στη ζωή στις 15 Φεβρουαρίου, κάνοντας και τα αδέρφια της αείμνηστης σταρ, Τάκη και Αντώνη, να πετούν από χαρά.

Το όνομα της μικρούλας είχε αποφασιστεί καιρό πριν ακουστεί το πρώτο της κλάμα και ήταν απόφαση όλης της οικογένειας Βουγιουκλάκη η μικρή πριγκίπισσά τους να πάρει το όνομα της αξέχαστης Αλίκης.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ