Oλυμπιακός: Πιάνει… λιμάνι ο Ριντ. Κοντά και σε Ρότσεστι.


Στον Ολυμπιακό εμφανίζονται έτοιμοι να τελειώσουν τη μεταγραφή του Ουίλι Ριντ και να ενισχυθούν στη ρακέτα ενώ κοντά στο να γίνει κάτοικος Πειραιά βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και ο Τέιλορ Ρότσεστι.

Ολυμπιακός και Ουίλι Ριντ βρίσκονται ένα βήμα πριν ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους με τον 29χρονο Αμερικανό, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλη του την καριέρα μόνο στις ΗΠΑ.

Το 2015 βρήκε για πρώτη φορά χώρο σε ομάδα του ΝΒΑ, παίζοντας στους Μπρουκλιν Νετς, ενώ ακολούθησε η παρουσία του σε Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Κλίπερς και Ντιτρόιτ Πίστονς με μέσο όρο καριέρας 4.9 πόντους και 3.8 ριμπάουντ. Πέρσι αγωνιζόταν στη G-League με τους Σολτ Λέηκ Σίτι Σταρς (20.1π., 11.2ριμπ.), αλλά τον Ιανουάριο τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν με πρόβλημα στον ώμο. Σενάριο και για Ρότσεστι

Από σήμερα το πρωί (23/10) υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Τέιλορ Ρότσεστι.

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ, με διαβατήριο από το Μαυροβούνιο, αγωνίστηκε πέρυσι στο κινεζικό πρωτάθλημα έχοντας 33.5 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 9.1 ασίστ μέσο όρο με την φανέλα των Τχιαγίν Γκολντ Λάιονς, ενώ το 2015 υπήρξε πρώτος σκόρερ της Euroleague ως ποαίκτης της Νίζνι Νοβγκόροντ με 18,9 πόντους μέσο όρο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ