Βάνα Μπάρμπα: Έφυγε από την πρεμιέρα της παράστασης “Ωνάσης: Τα θέλω όλα” και αποκαλύπτει τον λόγο!


Για τον θεατρόκοσμο, η ξαφνική αποχώρηση θεατή στο ξεκίνημα κιόλας της παράστασης, είναι προσβολή! Και το έκανε η Βάνα Μπάρμπα στην πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» που έγινε πριν από λίγες ημέρες. 

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε τον λόγο που συνέβη κάτι τέτοιο: «Δεν έφυγα από το θέατρο. Βγήκα απλώς και μετά έκατσα στις πίσω θέσεις για να μην ενοχλώ τους ηθοποιούς με τον βήχα μου», ξεκαθάρισε η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή, για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να φεύγει ξαφνικά από τη θεατρική παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Παλλάς.

Η ηθοποιός, φανερά καταβεβλημένη από την ίωση που την ταλαιπωρεί και βήχοντας συνεχώς είπε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή πως ο μοναδικός λόγος που σηκώθηκε από τη θέση της η οποία βρισκόταν στις πρώτες σειρές των καθισμάτων του Παλλάς ήταν το γεγονός ότι με τον έντονο βήχα που είχε, δεν άφηνε τους ηθοποιούς επί σκηνής να φέρουν σε πέρας τους ρόλους τους.

Γι» αυτό και σηκώθηκε να φύγει, πήγε στο φουαγιέ και ήπιε ένα ζεστό τσάι για να μαλακώσει ο λαιμός της και όταν επέστρεψε, προτίμησε να καθίσει στις πίσω θέσεις ώστε να μην ενοχλεί τους πρωταγωνιστές.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε η ηθοποιός.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ