Βασίλης Γιακουμάρος: Η δουλειά του ηθοποιού, οι θυσίες και ο κρυφός του πόθος (συνέντευξη)


O Βασίλης Γιακουμάρος είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην θεατρική παράσταση «Happy Birthday Ελλάς» που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά.

Ο Ροδίτης ηθοποιός έχει πολύ χιούμορ, κι όταν λέμε πολύ το εννοούμε. Τη φετινή θεατρική σεζόν θα τον απολαύσουμε στην θεατρική παραγωγή «Happy Birthday Ελλάς» και να ξέρεις ότι είναι ένας πολύ καλός λόγος για να την παρακολουθήσεις!

Ο γνωστός ηθοποιός μας παραχώρησε συνέντευξη και από τη στιγμή που κάθισε φαινόταν πόσο ευδιάθετος τύπος είναι, ενώ δε σταμάτησε να χαμογελά και να αυτοσαρκάζεται.

Στην παράσταση ενσαρκώνει, ανάμεσα σε πολλά πρόσωπα και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη με έναν τρόπο που μόνο βαρετό δεν τον λες. Ο Βασίλης, λοιπόν, μας είπε ποιους ρόλους αρέσκεται να υποδύεται αλλά και με τι κριτήρια επιλέγει την εκάστοτε δουλειά.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο θέατρο Αθηνά!

Έχει συμμετάσχει σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ τον έχουμε ξεχωρίσει ως «Μάνο» στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» και ως «Pitbull» στα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Με ειλικρίνεια, λοιπόν, μας ανέφερε ότι το να είναι κάποιος ηθοποιός στην Ελλάδα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και εξήγησε το γιατί. Μάλιστα, εξομολογήθηκε τις θυσίες που έχει κάνει για το συγκεκριμένο επάγγελμα κι αν υπάρχουν στιγμές που έχει μετανιώσει που τις έχασε λόγω δουλειάς.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας ο Βασίλης, με θάρρος, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ χιούμορ, αποκάλυψε τον κρυφό του πόθο, αυτό που αν δεν καταφέρει να κάνει δεν θα ησυχάσει.

Η συνέντευξη ενός από τους πιο cool ηθοποιούς λίγο πριν υποδυθεί έναν ακόμη ρόλο στη σκηνή του θεάτρο Αθηνά…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ