Ελισάβετ: Φανέρωσε τα αισθήματά της για το ζευγάρι Χάρι – Μέγκαν.

Φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας κοσμούν, όπως είναι φυσικό, το Παλάτι και ιδίως το σαλόνι όπου περνά κάποιες ώρες η Βασίλισσα Ελισάβετ. Κάτι όμως έχει αλλάξει…

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ελισάβετ έχει μετακινήσει από το σαλόνι τις φωτογραφίες του ενός από τα δύο πριγκιπικά ζευγάρια, αυτού του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες του έτερου πριγκιπικού ζεύγους, Ουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και του Καρόλου παραμένουν… ακλόνητες.

Τα ανάκτορα είναι γεμάτα από φωτογραφίες των αγαπημένων της προσώπων της Ελισάβετ και πανέμορφες εικόνες των παιδιών της, των εγγονών και των δισέγγονων στολίζουν όλα τα δωμάτια.

Φωτογραφικά άλμπουμ υπάρχουν στις αίθουσες υποδοχής του Μπάκιγχαμ, που φιλοξενεί υψηλές προσωπικότητες και επισκέπτες.

Ωστόσο, μετά την τοποθέτησή τους στο πολυτελές σαλόνι της, οι φωτογραφίες του Χάρι με την Μέγκαν έχουν  εξαφανιστεί από το συνηθισμένο σημείο τους.

Η διακοσμητική αυτή αλλαγή, όχι μόνο δεν περνά απαρατήρητη, αλλά συνδέεται ευθέως από αρκετούς με τις δημόσιες διαμαρτυρίες της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν, και του Πρίγκιπα Χάρι κατά του “κυνηγητού” από τα βρετανικά ταμπλόιντς, με αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία του ζεύγους.

Ωστόσο, υπάρχει και μία άλλη εκδοχή για την “εξαφάνιση” των φωτογραφιών τους από το βασιλικό σαλόνι:

Δηλαδή, να μην έχουν πέσει, εντελώς, στη δυσμένεια της Ελισάβετ, αλλά, οι φωτογραφίες τους να έχουν τοποθετηθεί σε διαφορετικό σημείο.

Αρκεί, βέβαια, αυτό να είναι εμφανές και όχι, ας πούμε, μέσα σε κάποιο συρτάρι!

πηγή: dailymail.co.uk

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here