Μπασκόνια – Ολυμπιακός: Έτοιμοι για… αποδείξεις μέσα στη Βιτόρια οι “ερυθρόλευκοι”


Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα-πισωγύρισμα από τη Ζενίτ στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για τη Βιτόρια όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική της Euroleague με στόχο την επιστροφή στις νίκες – «Να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη» είπε ο Κεμζούρα

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10) για τη Βιτόρια, έχοντας 13 παίκτες στην αποστολή -εκτός έμεινε μόνο ο Ποκουσέφσκι-  ενόψει της «μάχης» με την Μπασκόνια την Παρασκευή (25/10, 22:00), για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν απόψε στην “Buesa Arena” και το πρωί της Παρασκευής (25/10) ο Κεστούτις Κεμζούρα θα αποφασίσει ποιον θα αφήσει εκτός δωδεκάδας.

«Να μάθουμε από τα λάθη μας στο προηγούμενο ματς και να αποφύγουμε να τα επαναλάβουμε γιατί θα μας τιμωρήσουν σε κάθε ευκαιρία» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας ενώ όσον αφορά τη Μπασκόνια είπε:

“Είναι ισορροπημένη ομάδα. Παίζουν καλύτερα στην έδρα τους, σε μια έδρα φοβερά σκληρή. Αν θες όμως, να είσαι στο κορυφαίο επίπεδο, να είσαι στο TOP 8, θα πρέπει να νικάς και σε ματς εκτός έδρας, σε έδρες δύσκολες όπως στη Βιτόρια”

Οι Βάσκοι έχουν ξεκινήσει με τρεις εκτός έδρας αγώνες τη σεζόν στη Euroleague φέτος και μετρούν 1 νίκη και 2 ήττες, το ίδιο ρεκόρ δηλαδή με τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του τόνισε: «Πάντα, έπειτα από μια ήττα θέλεις να βγάλεις αντίδραση και να επιστρέψεις στα παιχνίδια δυναμικά και να κάνεις μια μεγάλη νίκη, διαγράφοντας έτσι μια κακή ήττα».

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης με τη σειρά του επισήμανε: «Προσπαθεί να βάλει μια νέα φιλοσοφία στην ομάδα ο κόουτς Κεμζούρα, παίζοντας πιο απλά και δίνοντας ρόλους στον καθένα. Όποιο και εάν ήταν το αποτέλεσμα με τη Ζενίτ, χρειαζόμαστε πάρα πολλή βελτίωση, αυτό το ξέραμε και προσπαθούμε ατομικά και ομαδικά να βελτιωθούμε για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ