Πιτίνο: “Καλύτερα ο εγγονός μου. Έρχομαι στην Ελλάδα”

Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε ότι τον επόμενο μήνα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να… δει φίλους, αλλά και να συζητήσει με τον μάνατζέρ του για διάφορες προτάσεις, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν έχει δεχθεί κρούση από τον Παναθηναϊκό ή/και την ΕΟΚ για την Εθνική Ελλάδας.

Το όνομα του Ρικ Πιτίνο παίζει “δυνατά” τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, με δημοσιεύματα να τον θέλουν σε επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με την ΕΟΚ για την Εθνική Ομάδα.

Ο ίδιος ο Αμερικανός μίλησε στο gazzetta.gr και επιβεβαίωσε την επιστροφή του στη χώρα μας τον Νοέμβριο, χωρίς όμως να αποκαλύψει αν αυτό θα έχει και σχέση με το επαγγελματικό του μέλλον. Τόνισε όμως, ότι ο λόγος που τον κράτησε μακριά από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, η υγεία του εγγονού του δηλαδή, πηγαίνει πολύ καλά. Οι δηλώσεις του Πιτίνο

«Ναι είναι αλήθεια ότι ο εγγονός μου τα πάει καλά. Έχουμε τους καλύτερους γιατρούς να τον παρακολουθούν», μας είπε αρχικά, ενώ για το αν παρακολουθεί φέτος την EuroLeague, υποστήριξε ότι «δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα. Ταξίδευα για ένα μεγάλο διάστημα, μιλώντας με πολλές ομάδες του ΝΒΑ και συζητώντας το ενδεχόμενο να παράσχω συμβουλευτικές υπηρεσίες».

Για το ελληνικό μπάσκετ: «Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάτι καλό για το μέλλον. Και εννοώ σε επίπεδο ταλέντου παικτών».

Για το ταξίδι του στην Αθήνα: «Σχεδιάζω να έρθω τον Νοέμβριο στην Αθήνα για να επισκεφθώ μερικούς φίλους».

Για την επαφή με την ΕΟΚ: «Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή. Έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου στην Ελλάδα και μου έχει προτείνει διάφορα πράγματα. Του είπα να τα συζητήσουμε από κοντά όταν έρθω. Θέλω να βοηθήσω σε οτιδήποτε την Ελλάδα. Αγαπώ τους ανθρώπους. Όμως δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι για την Εθνική Ομάδα. Η Ελλάδα θα έχει δύσκολο δρόμο να διανύσει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θα είναι εύκολο να προκριθεί!».

Πηγή: gazzetta.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ