X Factor: Αυτοί είναι οι παίκτες που αποχώρησαν από το δεύτερο live! (video)


X Factor: Άλλο ένα εντυπωσιακό live show του αγαπημένου τάλεντ σόου έφτασε στο τέλος του, μόνο που και αυτό τελείωσε με μία πικρία για κάποιον από τους παίκτες του.

Απόψε, δώδεκα συμμετοχές από νέους και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες τραγούδησαν ενώπιον των κριτών και είχαν αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό του live καθώς το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτό που θα αποφάσιζε για την τύχη τους και το μέλλον τους στο X-Factor.

Από τους 12 διαγωνιζόμενους –ανάμεσά τους και τα γκρουπ της ομάδας του Γιώργου Θεοφάνους- οι δέκα θα κατάφερναν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους ενώ δύο συμμετοχές θα κονταροχτυπιούνταν για να κρατήσουν τη θέση τους στο talent show.

Τελικά η Μαίρη Βασιλειάδου από την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και ο Γιάννης Αντζούρης από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου είχαν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και έπρεπε να μονομαχήσουν για να συγκρατήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Πρώτη εμφανίστηκε η Μαίρη η οποία τραγούδησε ένα κομμάτι της Tina Turner ενώ ακολούθησε ο Γιάννης με το τραγούδι «Γιατί το μετανιώνεις» του Νίκου Βέρτη.

Ποιος τελικά κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι μετά από απόφαση των κριτών;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ