Καρβέλας – Βίσση: Το απίστευτο περιστατικό σε συνεργασία τους που δεν μάθαμε ποτέ… Μέχρι τώρα!


Μια απίστευτη αποκάλυψη για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα έκανε γνωστός επιχειρηματίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του:

Το άγνωστο περιστατικό με τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση, τη συνάντησή του με τον Στράτο Διονυσίου στη φυλακή και τη δήλωσή του που είχε ξεσηκώσει τον κόσμο εναντίον του!

Εξήγησε πως υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες που έχει να θυμάται από τα Αστέρια.

Μία από αυτές ήταν την περίοδο που συνεργάστηκε με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

«Κάναμε την πρόβα τζενεράλε και την επόμενη μέρα θα άνοιγε το μαγαζί. Έξω υπήρχε η αφίσα που έγραφε Βίσση – Καρβέλας.

Μόλις τέλειωσε η πρόβα, μου είπε ο Καρβέλας “Μάγκα, φεύγω”. Του απάντησε “Ναι, Νίκο. Πήγαινε να ξεκουραστείς. Αύριο έχουμε πρεμιέρα”. Και τότε γυρνάει και μου λέει “Δεν κατάλαβες. Φεύγω, πάω στην Αγγλία. Δεν μπορώ να δουλέψω. Έκανα τις πρόβες και δεν χρειάζεται να είμαι εδώ”.

Φώναξα την Άννα και της είπα την απόφαση του Καρβέλα. Εκείνος επέμενε και μου έλεγε “Δεν θα με ζητήσει κανείς. Αν με ζητήσει έστω κι ένας, θα έρθω με το αεροπλάνο, που δεν μπαίνω κιόλας. Θα σκίσετε με τη Βίσση, εγώ είμαι όλο γκρίνια”. Τότε, του είπα “Φύγε, να γλιτώσω και το μεροκάματο”, με εκείνον να μου απαντά “Δεν κατάλαβες, θα το παίρνω το μεροκάματο. Θα με ξεφορτωθείς, θα σκίζει το πρόγραμμα και η Άννα θα παίρνει τα δικά μου λεφτά”.

Όντως, ο Καρβέλας έφυγε, τον πλήρωνα όλο το καλοκαίρι που ήταν στην Αγγλία, το μαγαζί έσκιζε, κανείς δεν τον ζήτησε και το όνομά του ήταν έξω στη ταμπέλα. Αυτό δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει ποτέ», αποκάλυψε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ