Άρωμα «εμφυλίου» στο Μπάκιγxαμ (photos)


Ιδιαίτερος προβληματισμός επικρατεί στο Μπάκιγχαμ μετά όσα δήλωσαν σε ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγος του Μέγκαν Μαρκλ για την πίεση παν υφίστανται από τα μέσα αλλά και από τις ενδοοικογενειακές εντάσεις.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, για τον οποίο εμμέσως ο Χάρι είπε ότι «ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια», φέρεται ότι μίλησε μαζί του ιδιωτικά μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του ΙΤV, σύμφωνα με πληροφορίες της MailOnline. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου φέρεται ότι είναι «ανήσυχος» για τον αδερφό του.

«Θα ήταν πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να δει το ντο­κιμαντέρ και να μη νιώσει συμπόνοια γι1 αυ­τούς. Ο,τι και να συμβαίνει, τους φθείρει. Αυ­τό, βεβαίως, προκαλεί ανησυχία» δήλωσε στους «Τimes» του Λονδίνου πηγή του περιβάλλοντος του Γουίλιαμ.

Prince Harryinstagram

Ο τελευταίος μάλιστα φαίνεται να πιστεύει πως η πληροφορία ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θέλουν να πάρουν μια άδεια έξι εβδομάδων από τις βασιλικές υποχρεώσεις «είναι καλό», καθώς τώρα βρίσκονται «σε εύθραυστη κατάσταση». Πάντως, βασιλικές πηγές αναφέρουν ότι ο διάδοχος του θρόνου ήταν έξαλλος για το timing της προβολής του ντοκιμαντέρ, το οποίο άρχισε να διαφημίζεται από το ΙΤV προς το τέλος της δι­κής του επιτυχημένης περιοδείας στο Πακιστάν με τη σύζυγο του.

Οι συνεντεύξεις του Χάρι και της Μέγκαν, που προβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση στη βρετανική κοινή γνώμη για τους ρόλους στη βασιλική οικογένεια, με πολλούς να εκφράζουν ανησυχία γι» αυτούς, αλλά και κάποιους να υποστηρίζουν ότι θα πρέ­πει να σταματήσουν να γκρινιάζουν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ