Έσεξ: Ανατριχιαστικά μηνύματα μέσα από το φορτηγό του θανάτου

Οικογένεια από το Βιετνάμ πιστεύει ότι η 26χρονη ήταν μέσα στο φορτηγό.
Είχε προσπαθήσει μια φορά να μπει στην Βρετανία αλλά την είχαν σταματήσει.
Το τελευταίο μήνυμα ήταν σπαρακτικό και εστάλη στις 22 Οκτωβρίου.

Μια οικογένεια από το Βιετνάμ εκφράζει φόβους ότι η κόρη τους ήταν μέσα στο φορτηγό του θανάτου με τους 39 νεκρούς στο Έσεξ! Η 26χρονη, Pham Thi Tra My έστελνε μηνύματα τρόμου και αγωνίας στη μητέρα της το πρωί της 22ας Οκτωβρίου λέγοντάς της ότι πεθαίνει και ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

«Συγγνώμη μαμά, το ταξίδι μου στο εξωτερικό δεν πέτυχε», έγραψε σε ένα από τα μηνύματα.  «Μαμά σ΄αγαπώ κι εσένα και τον μπαμπά τόσο πολύ! Πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω», ανέφερε στο τελευταίο της μήνυμα.

Η οικογένειά της δεν έχει νέα της και ζήτησε βοήθεια από μια ομάδα ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην χώρα τους.

Click4More Θρίλερ στο Έσσεξ: Δύο συλλήψεις για τη νταλίκα του θανάτου

Η Hoa Nghiem, μια από τους ακτιβιστές είπε: «Η οικογένεια της My ζήτησε βοήθεια. Μου είπαν ότι άλλοι έξι άνθρωποι ζήτησαν βοήθεια για να βρεθούν οι συγγενείς τους αφού έχασαν κάθε επαφή μαζί τους από τις 23 Οκτωβρίου». Είπε ακόμα ότι η 26χρονη είχε πάει στην Κίνα για να ξεκινήσει το ταξίδι της στην Βρετανία για να έχει μια καλύτερη ζωή.

Η Pham Thi Tra My προσπάθησε να μπει χωρίς επιτυχία στην Βρετανία στις αρχές Οκτωβρίου αλλά την σταμάτησε η αστυνομία και ξαναγύρισε στην Γαλλία. Οι συγγενείς της λένε ότι έκανε και δεύτερη προσπάθεια λίγο πριν χαθούν για πάντα τα ίχνη της.

Δυο άλλες οικογένειες από το Βιετνάμ εξέφρασαν επίσης την ανησυχία τους για δικούς τους ανθρώπους, έναν 26χρονο και μια 19χρονη.

Η Βρετανική πρεσβεία στο Ανόι ανακοίνωσε ότι προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα θύματα και ως εκ τούτου και οι εθνικότητες των θυμάτων από το φορτηγό του θανάτου.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here