Brexit – Τζόνσον σε Κόρμπιν: Φέρσου σαν άνδρας και πάμε σε εκλογές.


Φουλ επίθεση του Μπόρις Τζόνσον στον ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν τον οποίο κάλεσε με άκομψο τρόπο να συμφωνήσει σε εκλογές με φόντο το Brexit!

Συγκεκριμένα ο Τζόνσον τον κάλεσε να “φερθεί σαν άνδρας” και να στηρίξει το αίτημά του για προσφυγή στις κάλπες στις 12 Δεκεμβρίου, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο του Brexit.

Είναι καιρός να συμπεριφερθεί σαν άνδρας ο Τζέρεμι Κόρμπιν” είπε ο βρετανός ς πρωθυπουργός μιλώντας στο Sky News. “Ας οργανώσουμε εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου“, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Χθες ο Τζέρεμι Κόρμπιν είχε δηλώσει πως το κόμμα του δεν θα ψηφίσει υπέρ της διεξαγωγής εκλογών όσο παραμένει η απειλή για ένα Brexit χωρίς συμφωνία. Οι ψήφοι των Εργατικών είναι απαραίτητες για να περάσει από τη Βουλή των Κοινοτήτων το αίτημα του Τζόνσον, καθώς για να γίνουν εκλογές απαιτείται πλειοψηφία των δύο τρίτων.

Ο Κόρμπιν δηλώνει επίσης ότι θα ήθελε να περιμένει την απόφαση των Βρυξελλών για το αίτημα του Λονδίνου για αναβολή του Brexit. Σύμφωνα με πολλές ευρωπαϊκές πηγές, μια απόφαση ενδέχεται να ληφθεί την Δευτέρα ή την Τρίτη, όταν συνεδριάσουν οι πρεσβευτές των 27 χωρών μελών της ΕΕ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ