Αντετοκούνμπο: Το διαψεύδει. “Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο”


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε να πραγματοποιεί μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση πριν από λίγες μέρες, αφού στα πλαίσια μίας Πανεπιστημιακής έρευνας του Χάρβαρντ, ο «Greek Freak» φαίνεται να δήλωσε πως το μέλλον του στους Μπακς θα είναι αβέβαιο αν η ομάδα δεν διατηρήσει τα υψηλά της στάνταρ. Σήμερα ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ όμως διέψευσε ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο.

Σε διάψευση τη δήλωσης που του καταλογίζεται προχώρησε σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε τις λέξεις που του αποδίδονται στη δημοσίευση της έρευνας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, που είχε ως θέμα την ανάκαμψη των Μπακς.

Στην έρευνα αυτή, ο “Greek Freak” εμφανίζεται να δήλωσε: “Θέλω οι Μπακς να χτίσουν νοοτροπία νικητή. Μέχρι τώρα, τα πάμε πολύ καλά και αν αυτό έχει διάρκεια, δεν θέλω να είμαι σε κανένα άλλο μέρος. Αλλά αν είμαστε κατώτεροι των προσδοκιών (underperforming) στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά, η απόφαση για το που θα υπογράψω θα γίνει πολύ πιο δύσκολη».

Αντετοκούνμπο: Άναψε… φωτιές με δήλωση για το μέλλον του στους Μπακς!

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε σήμερα στο “The Athletic” και διέψευσε ότι είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα ο Αντετοκούνμπο δήλωσε:

«Όπως έχω πει, θα προκύψουν πολλές ιστορίες γι’ αυτό. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουν πόσο ευαίσθητο είναι το timing. Θα βγάλουν όλοι ένα σωρό ιστορίες. Η κοπέλα μου με ρώτησε χθες “Το είπες όντως αυτό;” και της είπα “αν διαβάσεις την τελευταία ατάκα, ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτές τις λέξεις στη ζωή μου”.

Δεν θα το συνεχίσω αυτό. Όπως είπα, η τελευταία ατάκα, παράγραφος, όπως κι αν λέγεται, είναι λέξεις που δεν χρησιμοποίησα. Κάτω των προσδοκιών ή αν ή απόφαση. Όλες αυτές οι λέξεις. Ποτέ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει στη ζωή μου. Όπως έχω πει, δεν θα το συζητήσω. Μπορούν να υπάρξουν ιστορίες. Είπα εκείνο, είπα το άλλο, είπα το παράλλο. Δεν θα μπλεχτώ σε αυτό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ