Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς: “Τι άλλο να κάνω, να τους δώσω μία εβδομάδα ρεπό; Να τους παρακαλέσω;”


Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν εμφανώς απογοητευμένος αλλά και εκνευρισμένος μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Αρμάνι Μιλάνο, βγάζοντας τους παίκτες του στη… «σέντρα» στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της ομάδας του από την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ήταν η τρίτη για τη Φενέρ στη φετινή Euroleague, με τους Τούρκους να έχουν πλέον ρεκόρ 1-3.

Ο Σέρβος τεχνικός που είναι πάντα ευθύς, τα “έχωσε” στους παίκτες του ρίχνοντας την ευθύνη της ήττας κυρίως στους περιφερειακούς της ομάδας του.

“Δεν παίξαμε καλά. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που σχεδιάσαμε. Απολύτως τίποτα. Όλη η ευθύνη πάει στους πόιντ γκαρντ μας” είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε λέγοντας:

“Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό όταν δουλεύουμε τόσο πολύ. Είναι κρίμα. Δεν πιστεύω αυτά που βλέπω”.

Στην συνέχεια ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε συνέχισε στο ίδιο ύφος, τονίζοντας: “Λένε ότι η EuroLeague είναι δύσκολη και οι παίκτες κουρασμένοι. Μετά τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Τουρκίας είχαμε δύο μέρες ρεπό. Τι άλλο να κάνω, να τους δώσω μία εβδομάδα ρεπό; Να τους παρακαλέσω και να πω ‘ελάτε παιδιά, ας παίξουμε, είμαστε καλή ομάδα’; Ξέρουν ποιοι είμαστε. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο”.

Κλείνοντας,τα “έχωσε” στους γκαρντ της ομάδας του: “Οι περιφερειακοί μας… δε νομίζω ότι καταλαβαίνει κάποιος τι θέλουμε. Αν οι γκαρντ μας δεν καταλαβαίνουν πώς θέλουμε να παίξουμε θα είναι πολύ δύσκολο. Οι γκαρντ είναι πιο σημαντικοί στο μπάσκετ από τους ψηλούς”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ