Φέντερερ – Τσιτσιπάς LIVE: Για τα ημιτελικά του Swiss Indoor Basel


Μια τεράστια πρόκληση έχει μπροστά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στα ημιτελικά του Swiss Indoor Basel.
Ο Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει για 3η φορά στην καριέρα του, το ίνδαλμά του, Ρότζερ Φέντερερ.
Ο Τσιτσιπάς θέλει να αποδειχθεί… ανυπέρβλητο εμπόδιο, στην προσπάθεια του «Βασιλιά», για την κατάκτηση του 10ου τίτλου του στη γενέτειρά του.
Το πρώτο «εισιτήριο» πήγε στον Άλεξ Ντε Μινόρ, μετά από αγώνα με τον Οπέλκα που είχε διάρκεια 2 ώρες και 33 λεπτά!

Θα προσπαθήσει να του… κλείσει το «σπίτι»! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε την Παρασκευή (25.10.2019) με ανατροπή τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς και πήρε σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Swiss Indoor Basel. όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 37χρονος Ελβετός θρύλος του τένις περιμένει από εχθές εκεί τον 21χρονο Έλληνα τενίστα, καθώς προκρίθηκε χωρίς αγώνα (σ.σ. ο Σταν Βαβρίνκα απέσυρε την συμμετοχή του λόγω τραυματισμού).

Ο Στέφανος Τσιτσιπά (νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη) απειλεί την προσπάθεια που κάνει ο Φέντερερ (νο 3 στη βαθμολογία της ATP), για την κατάκτηση του 10ου τίτλου του στη γενέτειρά του.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στον πρώτο ημιτελικό του Swiss Indoor Basel, ο Άλεξ ντε Μινόρ νίκησε με ανατροπή τον Ρέιλι Όπελκα με 2-1 σετ (7-6 6-7 7-6).

Μετά τη 10η νίκη στα τελευταία 12 ματς που έχει δώσει στο ATP Tour, ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να αντιμετωπίσει για 3η φορά στην καριέρα του, το ίνδαλμά του, Ρότζερ Φέντερερ.

Να θυμίσουμε ότι ο Τσιτσιπάς είχε πάρει τη νίκη στον 4ο γύρο του φετινού Australian Open (6-7, 7-6, 7-5, 7-6), με τον Ελβετό «μύθο» του αθλήματος να… απαντά λίγες εβδομάδες αργότερα, στον τελικό του Ντουμπάι (6-4, 6-4), εκεί όπου πανηγύρισε τον 100ο τίτλο της καριέρας του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ