Βόλος – ΠΑΟΚ LIVE: Για τη 8η αγωνιστική της Superleague


Ο Βόλος ντύνεται στα… ασπρόμαυρα για να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Superleague.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει το τρίτο του φετινό «διπλό» στο πρωτάθλημα και θα έχει περίπου 6.000 φίλους της ομάδας στο πλευρό του.
Με δικό του «τρίποντο» και «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ξεκινά στη Superleague μια περίοδος με σημαντικές αγωνιστικές… γεμάτη ντέρμπι, που μπορεί να φέρουν ανακατατάξεις στον κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τα “σωστά” αποτελέσματα και να πιάσει κορυφή!

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται από τον νεοφώτιστο Βόλο, στο γήπεδο όπου κατέκτησε το πρώτο από τα τρία διαδοχικά Κύπελλα Ελλάδος και θέλει να πάρει το τρίτο του «διπλό» στη φετινή Superleague.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει μόνο τη νίκη, που υπό προϋποθέσεις (σ.σ. δηλαδή «γκέλα» του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) θα τον φέρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό με τη στήριξη περίπου 6.000 οπαδών του, αλλά χωρίς τον Λέο Ζαμπά, (έχει υποστεί μία μυική κάκωση Α βαθμού στον αριστερό ημιτεντώδη). Εκτός αποστολής βρίσκονται επίσης ο ανέτοιμος Μαουρίσιο αλλά και οι Βαρέλα, Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ.

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον αήττητος σε 42 αγώνες, έχοντας σκοράρει σε όλους! Εκτός έδρας δεν έχει χάσει σε 20 παιχνίδια, ενώ έχει σκοράρει και στα τελευταία 28! Από το τελευταίο παιχνίδι που απέτυχε να σκοράρει έχουν περάσει δύο χρόνια! Ήταν η ήττα 1-0 από την ΑΕΚ στις 5 Νοεμβρίου 2017!

Στην έδρα του ο Βόλος νίκησε Άρη και ΟΦΗ, αφού του έφτασε ένα γκολ που έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ με τον Ατρόμητο, αν και προηγήθηκε 2-0, έχασε τελικά 3-2. Ο Βόλος δεν έχει ακόμα ισοπαλία.

Εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί πέντε γκολ σε τρία παιχνίδια, που του κόστισαν μόνο μια ισοπαλία με την ΑΕΚ, και αυτό γιατί πέτυχε επτά σε αυτά. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε είναι η μια από τις δύο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός είναι η άλλη, συνεχίζοντας να διευρύνει μεγάλα ρεκόρ στην ιστορία του.

* Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του ρατσισμού – #FootballPeople weeks – σε συνεργασία με την Fare, επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιερώνει την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, 26-28 Οκτωβρίου 2019, στον αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του ρατσισμού.Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Κυριακή 27 Οκτωβρίου
15:00 Ολυμπιακό Στάδιο Παναθηναϊκός – ΑΕΛ NS1
17:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου Ατρόμητος – Πανιώνιος ΕΡΤ
17:15 «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης – Παναιτωλικός NS2
19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός – ΑΕΚ NS1

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου
19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» Αστέρας Τρίπολης – Λαμία NS1


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ