Θωμαΐς Ανδρoύτσου: Αποκάλυψε αν κρατά επαφές με τους πρώην της (Photos)


Η Θωμαΐς Ανδρούτσου φέτος κλέβει την παράσταση με τον ρόλο της Ελένης στην κωμωδία «Σπίτι είναι…» που προβάλλεται στον ALPHA.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη μεγάλη εμπειρία που έχει σε τέτοιου είδους σειρές, για την ηρωίδα της, ενώ ανέφερε αν κρατάει και η ίδια επαφές με πρώην σχέσεις της.

Έχετε μεγάλη εμπειρία στις οικογενειακές κωμωδίες.

«Πράγματι! Αυτή είναι μια καινούργια, λατρεμένη οικογένεια. Είμαστε σε ένα σπίτι με το γιο και τη μάνα. Τη Μαρία Αλιφέρη έχω χαρεί που τη γνωρίζω από κοντά και συνεργαζόμαστε. Είναι μια νεράιδα! Κι όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί στους ρόλους τους μου άρεσαν πάρα πολύ, θεωρώ πως έχει γίνει πολύ καλή επιλογή. Το πιο βασικό για μένα είναι να υπάρχει χαρά, δημιουργία και ηρεμία. Και αυτά υπάρχουν. Υπήρχαν εξαρχής και όλα έχουν να κάνουν με τον αρχηγό, Ανδρέα Μορφονιό. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ταλαντούχος, ήρεμος και με κέφι και αγάπη γΓ αυτό που κάνει. Έχουμε ξεκινήσει πολύ όμορφα και ελπιδοφόρα και ελπίζουμε όσο το χαιρόμαστε εμείς, άλλο τόσο να το αγαπήσει και ο κόσμος».

Η Ελένη είναι λίγο-πολύ τρελούτσικη…

«Η Ελένη δεν είναι τρελή. Κάποιον που είναι λίγο διαφορετικός, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να τον πούμε τρελό. Η Ελένη είναι ένας πολύ ελεύθερος άνθρωπος, είναι καλλιτέχνις, αλλά λίγο πιεσμένη, γιατί δεν της έχουν πάει τόσο καλά τα πράγματα. Ίσως δεν είναι τόσο απελευθερωμένη ώστε να τα εκφράσει τα ταλέντα της, οπότε εκφράζεται πάρα πολύ μέσα στο σπίτι. Δεν θέλει να καταπιέζεται και να καταπιέζει, γι» αυτό και η σχέση της με το γιο της είναι πολύ φιλελεύθερη και φτάνει στα άκρα. Όλα αυτά βέβαια στο πλαίσιο της κωμωδίας. Αλλά υπάρχει ένα υπόβαθρο σχέσεων στο σενάριο, το οποίο είναι πολύ καλογραμμένο, γι» αυτό μπορείς να πατήσεις πολύ άνετα επάνω του και να φτάσεις στην υπερβολή της κωμωδίας με ασφάλεια. Οι χαρακτήρες είναι πολύ καλά δομημένοι».

Θωμαΐς Ανδρoύτσου

Έχετε προσπαθήσει να καταλάβετε αυτή τη γυναίκα.

« Όχι, δεν προσπάθησα καθόλου, είναι πολύ φίλη μου! Τη γνωρίζω πολύ καλά!».

Μήπως μοιάζετε κιόλας;

«Νομίζω ότι για πρώτη φορά σε ρόλο, ναι, αισθάνομαι ότι μοιάζουμε. Στην αίσθηση της ελευθερίας, στην αγάπη της για τα ζώα, τη φύση, την αποδοχή της για κάποιες καταστάσεις στη ζωή, όπως η πολύ καλή της σχέση με τον πρώην σύζυγο της. Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης είναι καταπληκτικός και ως ηθοποιός και ως άνθρωπος και ως συνεργάτης. Κι επειδή νιώθω την Ελένη πολύ κοντά, έχω το περιθώριο, και ο Ανδρέας μου αφήνει το χώρο, να προσθέσω και πιο πικάντικα χαρακτηριστικά».

Διατηρείτε κι εσείς επαφές με προηγούμενες σχέσεις σας;

«Ω, ναι, μου είναι κάτι πάρα πολύ οικείο. Στο σενάριο, αυτοί οι δύο ήταν μαζί από παιδιά. Έζησαν ήδη μια ζωή και μετά πήγαν παρακάτω. Έχω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου, είμαι φίλη με τις συζύγους τους και είμαστε… αδέρφια. Όταν έχουν περάσει 20 και 25 χρόνια και έχουν αγαπηθεί δύο άνθρωποι, ουσιαστικά, αυτό απλά μεταλλάσσεται, δεν αλλάζει», είπε στο 7 μέρες tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ