Μιχάλης Μαρίνος: «Mε τη Σμαράγδα αγαπηθήκαμε από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε μαζί στο σετ»


O Μιχάλης Μαρίνος από τα έδρανα της ΑΣΟΕΕ, βρέθηκε στο θεατρικό σανίδι, βίωσε τεράστια επιτυχία μέσα από το σίριαλ «Στο παρά πέντε».

Όσο περνούν τα χρόνια συνειδητοποιεί πως οι φίλοι είναι θησαυρός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς του αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του και για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη.

«Στον ελεύθερο χρόνο μου θέλω να βλέπω τους φίλους μου, τους αγαπημένους μου ανθρώπους, αλλά και να κοιμάμαι. Να ξεκουράζομαι. Βρίσκω μεγάλη πολυτέλεια το να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Είναι μαγικό. Όταν πεις μέσα σου «βαριέμαι», είναι η στιγμή που μπορείς να είσαι face to face με τον εαυτό σου. Τότε δεν υπάρχει κανένα άλλο φίλτρο, καμία άλλη δουλειά, υποχρέωση ή σκέψη», ξεκαθαρίζει.

Στη ζωή του, το δικό του «φίλτρο» αλλά και ο πυρήνας πoυ τον γειώνει είναι οι φίλοι του.

«Οι φίλοι μου και οι άνθρωποι που έχω επιλέξει να συμπορευόμαστε μαζί στη ζωή είναι ένα ισχυρό φίλτρο για μένα. Με αυτούς θα συζητήσω τα θέματα που με απασχολούν. Εκείνοι θα μου πουν μια καλή κουβέντα όταν κάνω κάτι καλό, αλλά θα με κατσαδιάσουν όταν κάνω μια βλακεία και θα επαναφέρουν τη σκέψη μου όταν αυτή παρεκτραπεί.

Έχω οικογενειακή σχέση με τους φίλους μου, οι οποίοι ήρθαν σε διάφορες φάσεις της ζωής μου: στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στη σχολή, στη δουλειά. Οι ηθοποιοί αλλάζουμε περιβάλλον και δουλειά πολύ συχνά.

Αν καταφέρεις από την κάθε δουλειά, που συναντιέσαι με τόσους ανθρώπους, να κρατήσεις έστω και έναν, στο τέλος βρίσκεσαι με φίλους και ανθρώπους που θα συνδεθείς μαζί τους και θα ανακαλύψεις μια ψυχική συγγένεια».

Μια ηθοποιός που γνώρισε μέσα από τη δουλειά και έγιναν φίλοι καρδιάς είναι η Σμαράγδα Καρύδη:

«Με τη Σμαράγδα αγαπηθήκαμε από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε μαζί στο σετ. Γελάμε πολύ, διασκεδάζουμε, τσακωνόμαστε, περνάμε διακοπές μαζί και έχουμε μια παρέα που είναι δεμένη. Οι φίλοι είναι θησαυρός».

Ο ίδιος μεγάλωσε σε μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Θέλησε άραγε κάποια στιγμή να γίνει κι εκείνος πατέρας;

«Ναι, μέχρι κάποια ηλικία το ήθελα. Ως χαρακτήρας είμαι προστατευτικός, οπότε φαντάζομαι πως έτσι θα ήμουν και με ένα παιδί. Θεωρώ πως κάνεις ένα παιδί είτε πάρα πολύ νέος, όταν έχεις απόλυτη άγνοια για ορισμένα πράγματα, είτε πιο μεγάλος, όταν έχεις την απόλυτη συνειδητότητα.

Την άγνοια την απέφυγα και μετά συνειδητοποίησα πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να γίνουν γονείς. Απεναντίας, μπορεί να γίνουν πολύ καλοί θείοι και νονοί. Το θέμα της πατρότητας κάποια στιγμή σταμάτησε να με απασχολεί, αλλά χωρίς τύψεις και ενοχές».

Ο Μιχάλης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει απωθημένα.

«Κι όμως. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχω κάνει ακόμα, όπως πολλά ακόμα ταξίδια, που είναι το πάθος μου και το μόνο πράγμα που με ενθουσιάζει πέρα από τη δουλειά μου. Αυτό επίσης που επιθυμώ είναι να μπορώ να απολαμβάνω και να παίρνω ενέργεια από τα καλά πράγματα που μου συμβαίνουν, γιατί είναι η ασπίδα για οτιδήποτε άλλο μπορεί να φέρει η ζωή», είπε στο people.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ