Παναθηναϊκός – ΑΕΛ LIVE: Για την 8η αγωνιστική της Superleague 1


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Superleague 1.
Oι «πράσινοι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις σκαρφαλώνοντας πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Tέσσερα ματς αήττητοι είναι οι «βυσσινοί» που έχουν να χάσουν από τον Πανιώνιο στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Superleague 1.

Το “τριφύλλι” θέλει τη νίκη για να “σπάσει το ρόδι” εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα και να μπει οριστικά στο δρόμο των επιτυχιών ανεβαίνοντας πιο ψηλά στη βαθμολογία και “χτίζοντας” πάνω στο διπλό που πήρε κόντρα στον Ατρόμητο πριν από μία εβδομάδα στο Περιστέρι.

Ο Γιώργος Δώνης, θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Μακέντα ενώ για πρώτη φορά μπήκε στην αποστολή ο Φαούστο Τιένθα. Εκτός για τον Παναθηναϊκό είναι ο τραυματίας Κότσαρης, αλλά και ο Ινσούα με τον Γιόχανσον, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

Η ΑΕΛ που είναι αήττητη για τέσσερα σερί ματς, δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα πέρα από τις γνωστές απουσίες των Σισκάφκα και Φιλίποβιτς.

Στην παράδοση του ζευγαριού με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, οι “πράσινοι” μετρούν 25 νίκες, 4 ματς έχουν λήξει ισόπαλα ενώ η ΑΕΛ έχει σημειώσει μόλις μία νίκη.

Διαιτητές του αγώνα είναι ο Τάσος Σιδηροπουλος. Βοηθοί του οι Κωσταράς και Δημητριάδης και στο VAR o Κουτσιαύτης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ