Πηνελόπη Πλάκα: «Μου έστελνε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα, φοβήθηκα» (pics)


Η Πηνελόπη Πλάκα, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό όπου κάποιος της έστελνε υβριστικά μηνύματα.

Το παιδικό της όνειρο δεν ήταν να ανέβει στο σανίδι. Αντίθετα, η μικρή Πηνελόπη Πλάκα σκεφτόταν ενίοτε τη λευκή στολή του γιατρού ή μια σχολική αίθουσα γεμάτη παιδιά.
Στις πανελλήνιες εξετάσεις κατέκτησε μία θέση στο Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Οι συναντήσεις της με τα αμφιθεατρικά έδρανα ήταν μετρημένες, καθώς είχε πάρει την απόφαση να κυνηγήσει την τύχη της στην Αθήνα, επιλέγοντας τις θεατρικές σπουδές.

Δυναμισμός και ευαισθησία είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνεις εύκολα στον χαρακτήρα της κατά τη διάρκεια μιας κουβέντας.

Δεν αφήνει τις ευκαιρίες να χαθούν, κάτι που γίνεται αντιληπτό αν σκεφτεί κανείς πως μπήκε νωρίς στον επαγγελματικό στίβο.

Μολονότι 28 ετών, μετράει ήδη αρκετές συνεργασίες σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το κοινό την απολαμβάνει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Πέτα Τη Φριτέζα.

«Πέρσι είχα πει στον εαυτό μου ότι πρέπει να κάνω κάτι που θα με γεμίσει και να μη συμβιβαστώ. Όταν μου έγινε η πρόταση για το Πέτα Τη Φριτέζα χάρηκα, γιατί ένιωσα ότι είναι ευλογία. Πρόκειται για μια πολύ ωραία συγκυρία, με εξαιρετικούς ηθοποιούς. Δεν ευλογούμε τα γένια μας, αλλά πάμε πολύ καλά. Ξέρεις, είναι όμορφο να αντιλαμβάνεσαι την αγάπη του κόσμου».

Πρόσφατα ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου «Στις δουλειές που κάνω εγώ, δεν υπάρχει περίπτωση να αργήσει κάποιος».

Με αφορμή τη συνεργασία τους στη σειρά του ΑΝΤ1, ρωτήθηκε αν της έχει συμβεί ποτέ να καθυστερήσει.

«Μου έτυχε. Μπέρδεψα την ώρα που είχα γύρισμα. Ήμουν σπίτι μου, χαλαρή, μαγείρευα, έκανα δουλειές. Με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτάνε «Πηνελόπη, πού είσαι;», απαντάω «Στο σπίτι μου, δουλεύω» και μου λένε «Δουλεύεις σε εμάς όμως τώρα». Ήταν απόσταση μίας ώρας από το σπίτι. Δεν μπορείς να καταλάβεις με τι άγχος πήγα. Επειδή όμως δεν το κάνω αυτό, είμαι τυπική και στην ώρα μου πάντα, οι άνθρωποι κατανόησαν ότι ήταν μια άτυχη στιγμή».

Στο παρελθόν παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει τη θετική της απάντηση σε μια συνεργασία.

«Κινούμαι πάντα με το ένστικτό μου. Όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνεται να μην πέσεις έξω κάποια στιγμή. Μπορεί τελικά να μην είναι αυτό που περίμενες ή να μην έχεις καλή επικοινωνία με έναν άνθρωπο μέσα στη δουλειά. Πάντα κάτι μπορεί να προκύψει. Γι’ αυτό, όμως, είμαστε εδώ για να τα αντιμετωπίζουμε. Αν ήταν όλα εύκολα, δεν θα έπαιρνες και τα κατάλληλα μαθήματα, προκειμένου να ξέρεις πώς να το χειριστείς την επόμενη φορά», εξομολογήθηκε.

Η σχέση της με τα social media είναι καλή, ωστόσο φροντίζει ακόμη κι εκεί να προστατεύει τα του οίκου της. Ρωτήθηκε αν την έχει τρομάξει ποτέ η συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απάντησε με ειλικρίνεια:

«Μου έχει τύχει να με ενοχλεί κάποιος πολύ έντονα. Μου έστελνε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα. Σκεφτόμουν, είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Με φοβίζει η εμμονή. Έφτασα κάποια στιγμή ακόμη και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, γιατί πραγματικά φοβήθηκα. Λες στην αρχή ότι δεν θα ασχοληθείς, αλλά όταν αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για εμμονή, κάπου φοβάσαι, γιατί πιστεύεις ότι θα γίνει και κάτι άλλο εκτός από ένα μήνυμα στο κινητό σου. Τελικά λύθηκε κι όλα πήγαν καλά».

Αξιολογώντας, ωστόσο, το συγκεκριμένο περιστατικό κατέληξε:

«Μακάρι, να είναι αυτά τα προβλήματά μας. Τα έχουμε κάνει όλα τεράστια. Αυτό που μου συνέβη ήταν κάτι μικρό. Το θέμα είναι να μην έχεις θέματα στην ψυχολογία σου, στην υγεία σου και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Γιατί αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα».

Πηγή: People


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ