8 Λέξεις: Δε θα πιστεύετε πώς πλησίασε ο Ανδρέας Γεωργίου την «Μπρουκ»


H Κάθριν Κέλι Λανγκ βρίσκεται στην Ελλάδα για τη σειρά «8 λέξεις» και μίλησε για την προσέγγιση του Ανδρέα Γεωργίου σε εκείνη.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο τι την έκανε να του αφιερώσει χρόνο, στον ρόλο της, αλλά και στην επίσκεψή της στη χώρα μας!

Βρίσκεσαι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «8 λέξεις».

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην Ελλάδα».

Ποιος είναι ο ρόλος που θα υποδυθείς;

«Θα υποδυθώ μια Αμερικανίδα δημοσιογράφο, που έρχεται από τη Νέα Υόρκη και κάνει μια έρευνα, υποτίθεται, αλλά τελικά δεν είναι το πρόσωπο που νομίζουν αρχικά ότι είναι… θα αποκαλυφθεί ότι είμαι κάτι άλλο. Είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην Ελλάδα, που θα συνεργαστώ με τον Αντρέα (Γεωργίου) στη σειρά αυτή και με τους ηθοποιούς αυτούς που θα γνωρίσω. Είναι μια ομάδα επαγγελματιών κι αυτό είναι πολύ ωραίο, είναι κάτι που μου αρέσει. Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι στη σειρά «8 λέξεις» και να δουλεύω με τον Αντρέα, αλλά και όλη την ομάδα».

-Σε πόσα επεισόδια θα σε παρακολουθήσουμε;

«Θα συμμετάσχω σε 16 επεισόδια και ο ρόλος μου θα είναι πολύ μεγάλος».

-Στο σίριαλ θα μιλήσεις ελληνικά;

«Θα μιλήσω όσο μπορεί να μιλήσει ένας επισκέπτης που θα είναι στην Ελλάδα και μαθαίνει κάποιες λέξεις. Τα επεισόδια θα παρουσιαστούν στις αρχές Νοεμβρίου, στο πρώτο δεκαήμερο».

Από την άφιξή της στην Κέρκυρα!

-Είναι η πρώτη φορά που έρχεσαι στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα;

«Όχι, είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στην Αθήνα. Έχω επισκεφθεί και παλιότερα την Αθήνα, την οποία λατρεύω, επίσης αγαπώ την Ακρόπολη. Είχα κάνει και διακοπές με τους γονείς μου στη Σκόπελο, όταν ήμουν 8 χρονών… ήταν υπέροχα, θα πάω να δω την Ακρόπολη και βέβαια θα πάω στην Κέρκυρα, όπου θα περάσω τον περισσότερο καιρό, καθώς εκεί θα γίνουν τα γυρίσματα της σειράς. Θα φάω ελληνικά φαγητά, που είναι υπέροχα, και θα χορέψω ελληνικούς χορούς».

-Ποιες διαφορές έχεις δει σε σχέση με την παραγωγή στην Αμερική και την Ελλάδα;

«Στην Ελλάδα κάνουν γυρίσματα 20-25 σκηνών μέσα στη μέρα, αυτοί είναι οι ρυθμοί. Στην Αμερική, στο σίριαλ «Τόλμη και Γοητεία», που εξακολουθεί και παίζεται ακόμα, κάνουμε 30 σκηνές την ημέρα, ενώ έχει τύχει να κάνουμε 50 σελίδες κειμένου σε μια μέρα. Αν μπορώ να προσφέρω στην ιστορία και περάσουμε καλά, που είμαι πρόθυμη να προσφέρω, θα ξανάρθω στην Ελλάδα».

-Το ευρύ ελληνικό κοινό σ» έχει γνωρίσει πολλά χρόνια πριν από το σίριαλ «Τόλμη και Γοητεία», στο ρόλο της Μπρουκ. Στην αντίληψη μας υπάρχει αυτός ο χαρακτήρας. Ο ρόλος που καλείσαι να ενσαρκώσεις έχει ομοιότητες;

«Όχι. δεν έχει, ελπίζω πως δεν θα έχει… για τον θεό. Η Μπρουκ έχει άλλη ιστορία, άλλη διαδρομή, η ηρωίδα αυτή είναι τελείως διαφορετική, έχει άλλη ιστορία, είναι ένα πρόσωπο που προσπαθεί να ανακαλύψει κάτι κι έρχεται στην Ελλάδα για το λόγο αυτό. Πρόκειται για τελείως διαφορετικά πρόσωπα, είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν θα ήθελα κι εγώ να υπάρχουν ομοιότητες, οι δύο χαρακτήρες είναι διαφορετικοί, δεν μοιάζουν καθόλου. Ο καινούργιος μου ρόλος, στη σειρά «8 λέξεις», αφορά μια δημοσιογράφο που θα «ξεσκεπάσει» και θα αποκαλύψει ένα μυστήριο για κάποιο χαμένο πρόσωπο. Σίγουρα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είμαι διατεθειμένη να «τσαλακώσω» την εικόνα μου, δεν έχω τέτοια θέματα. Διάβασα τα κείμενα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό που έχω να κάνω».

– Γνωρίζεις τους ηθοποιούς με τους οποίους θα παίξεις μαζί;

«Ξέρω ότι θα παίξω με την Πέμη Ζούνη, με τον Αντρέα Γεωργίου, τη Ναταλία Κυρίκου, τον Πάνο Μπακανδρέα, τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο και τον Αλέξη Παππά. Γνώρισα διαδικτυακά αυτούς που πρέπει, αλλά και σ» ένα δείπνο που έγινε δύο ημέρες μετά τον ερχομό μου στην Ελλάδα, ώστε να γνωρίσω και το υπόλοιπο καστ».

– Υπάρχει κάτι που ζήτησες ερχόμενη εδώ;

«Ναι, ζήτησα υλικό από την παραγωγή για να κάνω το δικό μου promo στην Αμερική».

Δείτε στη gallery πως ο Αντρέας Γεωργίου πλησίασε την Κάθριν Κέλι Λανγκ για να της προτείνει να συμμετέχει στη σειρά:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ