ΝΒΑ: “Διασυρμός” για τους Γουόριορς – Με “buzzer beater” oι Γκρίζλις τους Νετς


Νέα «σφαλιάρα» για τους Γουόριορς που συνετρίβησαν από τους Θάντερ και ματσάρα ακατάλληλη για… καρδιακούς στο Μέμφις όπου οι οι Γκρίζλις με «buzzer beater» τρίποντο λύγισαν τους Νετς του Κάιρι Ίρβινγκ που παρά τους 37 πόντους που σημείωσε δεν κατάφερε να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη.

Οι Θάντερ έκαναν “φύλλο και φτερό” τους Γουόριορς επικρατώντας με 120-92 με την τριάδα Σρέντερ (22 π.), Γκαλινάρι (21 π.) και Αλεξάντερ (19 π.) να κάνει θαύματα στο παρκέ την ώρα που ο Κάρι πάλευε μόνος του για τους “μαχητές”, οι οποίοι πλέον μετράνε δύο ήττες σε δύο ματς που έχουν δώσει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στη ματσάρα που έγινε στο Μέμφις οι Γκρίζλις νίκησαν στην παράταση τους Νετς με 134-133 (120-120 κ.δ.) με απίστευτο “buzzer beater” τρίποντο του Τζέι Κράουντερ.

Ήρωας του ματς για τους νικητές ο Μοράντ που εκτός από τους 30 πόντους που πέτυχε, έκανε ένα φοβερό μπλοκ στον Κάρι Ίρβινγκ (37 π.) στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας και έστειλε το ματς στην παράταση όπου η ομάδα του τελικά πήρε τη νίκη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ