ΝΒΑ: “Διπλό” στο… σπίτι του Ντόντσιτς οι Μπλέιζερς – Ντέιβις και Λεμπρόν οδηγούν τους Λέικερς


Ήττα εντός έδρας για τους Μάβερικς του Ντόντσιτς από τους Μπλέιζερς σε ένα ματς με δραματικό φινάλε – Ντέιβις και Λεμπρόν δείχνουν να «ρολάρουν» και οδήγησαν τους Λέικερς στη δεύτερη σερί νίκης τους αυτή τη φορά κόντρα στους Χόρνετς.

Ο ηγέτης των Μάβερικς, Λούκας Ντόντσιτς “άγγιξε” άλλος ένα ” triple double” αφού σημείωσε 29 πόντους, “κατέβασε” 12 ριμπάουντ και “μοίρασε” 3 ασίστ αλλά η ομάδα του δεν τα κατάφερε κόντρα στους Μπλέιζερς του εκπληκτικού χθες Μακόλουμ που πέτυχε 35 πόντους -άλλους 28 σημείωσε ο Λίλαρντ- και ηττήθηκε με 119-121 στην έδρα της.

Όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν στην τελευταία φάση ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ ευστοχούσε στο σουτ τριών πόντων που επιχείρησε αφού πήρε την πάσα από τον Ντόντσιτς, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ και ο Σλοβένος σταρ μετά ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά τη συγκεκριμένη φάση.

«Εγώ ευθύνομαι για την ήττα μας. Ήταν μια κακή επιλογή σουτ από πλευράς μου. Θα έπρεπε να πάω μέσα για να κερδίσω φάουλ, αφού οι αντίπαλοι είχαν συμπληρώσει φάουλ», τόνισε ο Ντόντσιτς.

Ντέιβις και Λεμπρόν Τζέημς έκαναν ότι ήθελαν απέναντι στους Χόρνετς και οι Λέικερς με 120-102 πήραν τη δεύτερη σερί νίκης τους στο NBA.

Ο Ντέιβις ήταν επιβλητικός έχοντας 29 πόντους και 14 ριμπάουντ κι έκανε τη διαφορά, με τον Τζέιμς να βάζει άλλους 20 και να δίνει και 12 ασίστ, ενώ στην εξίσωση μπήκε και ο Χάουαρντ που πέτυχε άλλους 16 πόντους.

Επίσης ο Κώστας Αντετοκούνμπος αγωνίστηκε για 2:20 λεπτά αλλά δεν πέτυχε κάποιο πόντο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ