Τέλη κυκλοφορίας 2020 – gsis.gr: Πότε θα αναρτηθούν στο Taxisnet


Τέλη κυκλοφορίας 2020 – Όλες οι ειδήσεις: Τα τέλη κυκλοφορίας 2020 αναμένεται να αναρτηθούν στο Taxisnet έως και τις 15 Νοεμβρίου.

Έως τις 15 Νοεμβρίου αναμένεται να αναρτηθούν στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020, ενώ δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια μεταβολή σε σχέση με την περσινή χρονιά, αφού όποιες αλλαγές σχεδιάζονται, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες της ΕΕ θα ισχύσουν από το επόμενο έτος.

Από την άλλη, και φέτος δεν θα υπάρξει καμία ελάφρυνση, αφού στα ταμεία του Δημοσίου υπολογίζεται ότι θα μπουν περίπου 1,2 δισ. ευρώ, καθώς οι ιδιοκτήτες των ΙΧ καλούνται να πληρώσουν από 22 ευρώ μέχρι 1.380 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και το έτος ταξινόμησης.

Όσοι θα καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσω web banking το μόνο που απαιτείται είναι η Ταυτότητα Οφειλής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο. Από την άλλη, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών με επαρκές πιστωτικό υπόλοιπο μπορούν να εξοφλήσουν τα τέλη κάνοντας χρήση προγραμμάτων έως και 12 άτοκων δόσεων.

Επισημαίνεται ότι από τα μέσα Νοεμβρίου οι φορολογούμενοι θα μπορούν με τη χρήση των κωδικών τους στο Taxisnet ή απλά με τη χρήση του αριθμού φορολογικού μητρώου τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους να εισέλθουν στο δικτυακό τόπο www.aade.gr και να πληροφορηθούν το ακριβές ποσό που αναλογεί στο όχημά τους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ