Τριαντάφυλλος: H κόντρα συνεχίζεται με τη Σκορδά- Το νέο ξεσπασμα κατά της παρουσιάστριας!

Ο Τριαντάφυλλος ξεσπά ξανά κατά της Φαίης Σκορδά on camera!

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε ο Τριαντάφυλλος για την κόντρα του με τη Φαίη Σκορδά που ξέσπασε μήνες πριν με αφορμή μία ανάρτησή του στο instagram για τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο Τριαντάφυλλος είπε χαρακτηριστικά: «Η κριτική των γελοίων πάνελ είναι ακριβώς όπως το είπα, γελοίο. Τώρα να ασχοληθώ εγώ με το τι θα πει η κυρία… ξέρεις ποια λέω και τα κάθε πάνελ, δεν ασχολούμαι. Ο δικηγόρος μου θέλει να το συνεχίσει, αλλά δεν ξέρω αν θα κινηθώ νομικά. Όχι, δεν έγινε καμία συνεννόηση, κανείς δεν μου είπε τίποτα.»!

H κόντρα τους καλά κρατεί!

Και τόνισε: «Πας και λες κάποια πράγματα στην κάμερα χωρίς να σκεφτείς ότι αυτό το παιδί έχει οικογένεια, έχει γυναίκα, έχει μητέρα, έχει αδερφή, έχει φίλους. Έτσι όπως το είπες, ο άλλος μπορεί να νομίζει ότι εγώ έκανα κάτι κακό. Δείξε αυτό που έγινε και πες αυτά που έχεις να πεις. Όχι χωρίς να δείξεις κάτι, πας και λες πράγματα επειδή έχεις τη δύναμη της κάμερας και της εκπομπής. Υπάρχει αυτό το δικαίωμα να κράζεις όποιον θέλεις χωρίς να εξηγείς τι έχει γίνει;»

Και τόνισε: «Η Νατάσα είναι φοβερό παιδί, φωνάρα κι εν πάση περιπτώσει το τι κάνω εγώ με τη Νατάσα και τι γουστάρουμε να κάνουμε με τη Νατάσα και τι λέμε εμείς με τη Νατάσα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της. Την αγαπάω και με αγαπάει»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ