Πλάνα από την επιχείρηση εξόντωσης του Μπακρ αλ Μπαγκντάντι σκέφτεται να αποκαλύψει ο Τραμπ.


Πλάνα από την επιχείρηση εξόντωσης του αλ Μπαγκντάντι σκέφτεται να δώσει στη δημοσιότητα ο Ντόναλντ Τραμπ.
Προς το παρόν το βίντεο της επιδρομής των Αμερικανών στο «άντρο» του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) παραμένει «απόρρητο» και θα πρέπει να «αποχαρακτηριστεί».
Την ίδια στιγμή στον ISIS φέρεται να έχουν ήδη νέο αρχηγό.
Ο λόγος για τον Αμπντουλάχ Καρντάς (ή Καρντές), γνωστό και με το παρατσούκλι «καθηγητής».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης ενός τμήματος του βίντεο της επιχείρησης κατά του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, άφησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τη Δευτέρα (28.10.2019).

Πρόκειται για το απόρρητο βίντεο που τραβήχτηκε το Σάββατο (27.10.2019), από την επιδρομή βόρεια στην Συρία, όπου και σκοτώθηκε ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους.

Click4more: Αλ Μπαγκντάντι: Οι τελευταίες στιγμές του αρχηγού του ISIS – Video

Το βίντεο αυτό, ενδέχεται να περιλαμβάνει εναέρια πλάνα και ίσως πλάνα από κάμερες, οι οποίες ήταν προσαρμοσμένες στους στρατιώτες, που έλαβαν μέρος στην επιδρομή.

“Το σκεφτόμαστε. Ίσως”, δήλωσε ο πρόεδρος Τραμπ στους δημοσιογράφους πριν πετάξει για το Σικάγο. “Ίσως πάρουμε κάποια τμήματά του και τα δημοσιεύσουμε”, δήλωσε ο ίδιος.

Click4more: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός του ISIS

Μία ημέρα μετά την εξόντωση του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι από τις αμερικανικές δυνάμεις, φέρεται να ορίστηκε ο διάδοχός του. Πρόκειται για τον Αμπντουλάχ Καρντάς (ή Καρντές), γνωστός και ως Χατζί Αμπντουλάχ αλ Αφάρι. Ποιος είναι ο νέος αρχηγός του ISIS, με το παρατσούκλι “καθηγητής”.

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ