Παναθηναϊκός: Βγήκε μπροστά ο Καλάθης. Στήριξε την Ένωση παικτών της Euroleague


Ο Νικ Καλάθης δεν συνηθίζει να απασχολεί εξωαγωνιστικά τις ομάδες και τη Euroleague, αλλά στην πρόσφατη «διαμάχη» του Πέσιτς με την Ένωση Παικτών, δεν δίστασε να θέσει τον εαυτό του στο πλευρό της δεύτερης.

Η νεοσύστατη Ένωση των παικτών της Euroleague έχει ήδη ξεκινήσεις τις δράσεις της, προκαλώντας και τις πρώτες αντιδράσεις από διάφορες πλευρές. Ανάμεσά τους και από τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος πρόσφατα την κατηγόρησε για το γεγονός ότι ζήτησε να καθυστερήσει η έναρξη της προετοιμασίας την επόμενη σεζόν, ώστε να ξεκουραστούν περισσότερο οι παίκτες.

Η Ένωση απάντησε με επίσημη δήλωση, την οποία κοινοποίησε και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, γράφοντας σε σχόλιο στο twitter: “συμφωνώ 100%”.Η ανακοίνωση της Ένωσης με το σχόλιο του Καλάθη

«Ως παίκτες της Euroleague, αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιες φορές θα υπάρξουν κάποιοι που δεν θα καταλαβαίνουν ακριβώς ή δεν θα συμφωνούν με τις πρωτοβουλίες μας.

Παρόλα αυτά, εμείς θα συνεχίσουμε να παίρνουμε μέρος στις συλλογικές συζητήσεις με την EuroLeague και τις ομάδες, που θα αφορούν τη βελτίωση των καριερών και του συνολικού προϊόντος. Οι στόχοι μας παραμένουν κίνητρο για να συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, εντός και εντός παρκέ. Ενωμένοι.»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ