Ειδικοί Φρουροί: Απαράδεκτο να φιλιέται αστυνομικός κάτω από την ελληνική σημαία – Ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα (vids, pics)


Ο Στράτος Μαυροειδάκος χαρακτηρίζει τη φωτογραφία του αστυνομικού εξοργιστική. Αφήνει αιχμές για τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Η φωτογραφία του υπαστυνόμου Λώλη, να φιλιέται με άντρα κάτω από την ελληνική σημαία, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, στους κόλπους της αστυνομίας.

Από χθες η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε από το διαδίκτυο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, για τον γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο. Με δηλώσεις του, στο Newsit.gr, ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα και αφήνει αιχμές για τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και την υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Μαυροειδάκος: Η εικόνα του αξιωματικού είναι εξοργιστική

«Η εικόνα ενός αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας να φιλιέται με έναν άνδρα κάτω απ’ την ελληνική σημαία είναι εξοργιστική. Όταν βλέπουμε είτε άνδρα είτε γυναίκα να φιλιέται κάτω από μία ελληνική σημαία, εξευτελίζεται το μεγαλύτερο σύμβολο του έθνους που είναι η ελληνική σημαία.»

«Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος κύριος ο οποίος είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας φέρει και το εθνόσημο και τη στολή της Ελληνικής Αστυνομίας που εκατοντάδες συνάδελφοι μου έχουν δώσει τη ζωή τους και καθημερινά, είναι στο πεζοδρόμιο τιμώντας τη στολή τους…

Αφού αυτός ο συγκεκριμένος κύριος, για προσωπικούς του λόγους και επειδή θέλει να διαφημιστεί στις κοινότητες που ανήκει κάνει αυτά τα πράγματα και μιλάει εκ μέρους της Αστυνομίας και δεν έχει συμβεί τίποτα μέχρι τώρα. Πρέπει άμεσα να επέμβει εισαγγελέας αφού κανένας Αρχηγός μέχρι τώρα και κανένας Υπουργός δεν τον έχει βάλει στη θέση του. Πρέπει, άμεσα, το ζητάμε επιτακτικά, στο Σωματείο Ειδικών Φρουρών να επέμβει Εισαγγελέας.»

Διαβάστε ότι συμβαίνει στα Σώματα Ασφαλείας στο www.policenews.eu


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ