Alpha: Ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του καναλιού – Ποια projects επηρεάζονται; (photos)


Ο Alpha έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές στη σύσταση του προγράμματός του.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει και πολλά είναι τα προγράμματα που έχουν βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Άλλα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού κι άλλα όχι και τόσο.

Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι που έχουν αντιληφθεί οι ιθύνοντες του σταθμού κι έτσι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αλλαγές.

Έτσι, λοιπόν, υπάρχουν προγράμματα που επηρεάζονται και η ανακατανομή είναι κάτι που θα δούμε να συμβαίνει στο πρόγραμμα του καναλιού.

Το τηλεπαιχνίδι «Divided», το οποίο παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ένα από τα προγράμματα που αλλάζει ώρα μετάδοσης. Έτσι, λοιπόν, από τις 15.30 που έβγαινε στον αέρα θα το δούμε στις 16.30 σε μια προσπάθεια να αυξηθούντα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το συγκεκριμένο format.

Η σειρά «Αστέρια στην άμμο», επίσης αλλάζει ώρα προβολής! Από τις 16.30 θα μεταδίδεται στις 15.30. Υπάρχει, δηλαδή, αλλαγή στις ώρες με το τηλεπαιχνίδι του σταθμού.

Τέλος, και η τηλεοπτική σειρά «Έρωτας μετά» φαίνεται πως επηρεάζεται από τις αλλαγές. Η ώρα προβολής του ναι μεν παραμένει σταθερή στις 21.50 –κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη- όμως θα ολοκληρώνεται σχεδόν μισή ώρα νωρίτερα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ