The 2Night Show: Ο Κουκουράκης από τις «Μέλισσες» μιλάει για όλα στον Αρναούτογλου (Photos)


The 2Night ShowΑπόψε στις 23:45, o Γιάννης Κουκουράκης, έρχεται στην παρέα του «The 2Night Show» και μιλά για τον χαρακτήρα του «Κωνσταντή» που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Αποκαλύπτει πώς πήρε τον ρόλο, αλλά και πώς αντέδρασε όταν του ζητήθηκε να κόψει τα μαλλιά του και να αφήσει μουστάκι. Μεταξύ άλλων, μιλά για τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη και αναφέρεται σε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Πώς θα αντιδράσει η Καίτη Γαρμπή, όταν ο Γρηγόρης την καλέσει τηλεφωνικά και ο Γιάννης τής αποκαλύψει πως στο παρελθόν ήταν ερωτευμένος μαζί της;

Ο Γρηγόρης υποδέχεται, επίσης, την Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size μοντέλο που εντυπωσίασε τους κριτές του «GNTM» με την εμφάνιση και το ταπεραμέντο της.

Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά ανοίγει την καρδιά της και μιλά για το bullying που έχει βιώσει στο παρελθόν για τα παραπανίσια κιλά της, ενώ δίνει και τη δική της απάντηση στα καυστικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, αναφορικά με τη φωτογράφιση που έκανε με μαγιό, στην παραλία.

Καλεσμένη του Γρηγόρη, απόψε, και η Λένα Ζευγαρά. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, που έχει εισβάλλει στις αθηναϊκές πίστες και έχει αναστατώσει τον κόσμο, έρχεται στο πλατό της εκπομπής για….να «αμαρτήσει» μαζί μας.

«The 2Night Show» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 23:45, στον ΑΝΤ1!

#The2NightShow

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ