Διευθυντής σχολείου ξυρίζει το κεφάλι του για να στηρίξει μαθητή που έπεσε θύμα bullying


Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από δύο χρόνια, όμως, τις τελευταίες ημέρες κάνει ξανά τον γύρο του διαδικτύου και συγκινεί

Ο λόγος για αυτόν τον διευθυντή δημοτικού σχολείου, ο οποίος όταν έμαθε πως ένας μαθητής δέχθηκε bullying από τους συνομηλίκους του επειδή ξύρισε το κεφάλι του σε ένδειξη συμπαράστασης στον καρκινοπαθή παππού του, το ξύρισε και ο ίδιος!

Η απίστευτη αυτή ιστορία έλαβε χώρα στο σχολείο του Πέκιν, στις Η.Π.Α.

Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε από εκπαιδευτικό του σχολείου. Την ημέρα εκείνη, ο διευθυντής κ. Tim Hadley μάζεψε τα παιδιά της τάξης του 11χρονου και τους είπε ότι είναι πολύ υπερήφανος για τον Τζάκσον που ξύρισε το κεφάλι του για συμπαράσταση στον παππού του κι ότι αυτό δείχνει γενναιότητα.

Στη συνέχεια, ζήτησε από όσα παιδιά έχουν έναν άνθρωπο στο περιβάλλον τους που να πάσχει τώρα ή στο παρελθόν από καρκίνο να σηκώσουν το χέρι τους. Το ίδιο έκανε κι αυτός, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών.

«Αυτό μας αφορά όλους στο δωμάτιο, άρα το να κατακρίνουμε ή να επικρίνουμε την αντίδραση κάποιου άλλου πάνω στο θέμα, είναι λάθος» είπε ο κ. Hadley κι ενημέρωσε τους μαθητές ότι σε ένδειξη συμπαράστασης στον Τζάκσον και τον παππού του θα ξυρίσει κι εκείνος το κεφάλι του και μάλιστα εκείνη τη στιγμή!

Και έτσι έκανε. Μετά το ξύρισμα από τον ίδιο τον Τζάκσον, ο διευθυντής είπε: «Είμαστε η οικογένεια του σχολείου του Πέκιν (ΗΠΑ) και πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και στα καλά και στα άσχημα».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ