“Φούντωσε” η κόντρα στην Εθνική Ελλάδας. Ασημάκη εναντίον Μορφέση: “Επιστρέφω μόνο με άλλο τεχνικό”

Η πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στο πόλο γυναικών, Αλεξάνδρα Ασημάκη, άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο επιστροφής της στην ομάδα, αλλά μόνο σε περίπτωση που αλλάξει η τεχνική ηγεσία, σε μία ξεκάθαρη μορφή προς τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Μορφέση.

Σε κόντρα φαίνεται ότι βρίσκεται η πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στο πόλο γυναικών, Αλεξάνδρα Ασημάκη, με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Μορφέση, από το περασμένο καλοκαίρι.Η ανάρτηση της Ασημάκη

Η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή είναι να είναι μέλος της εθνικής ομάδας. Πόσο μάλλον να έχει την ευλογία και την ευθύνη να είναι αρχηγός της . Μια ευθύνη που δε φοβήθηκα ποτέ αφού για εμένα ήταν πάνω απ’ όλα πάντα η ομάδα και ο στόχος. Γι’ αυτήν έδινα τα πάντα σωματικά και πνευματικά με κάθε προσωπικό κόστος. Η εθνική ήταν και είναι η μεγάλη μου αγάπη. Η ομάδα με την οποία έχω κατακτήσει την κορυφή του κόσμου σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, η ομάδα στην οποία έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή και αθλητική καριέρα.

Μετά απ’ τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέα πήρα τη δύσκολη απόφαση μετά από 15 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στις εθνικές μας ομάδες να αποχωρήσω. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση για τους οποίους όμως θα μιλήσω εν ευθέτω χρόνω. Θα είμαι πάντα κοντά στην εθνική μας, πιστή στρατιώτης, πρώτη στη μάχη όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όχι υπό την ίδια τεχνική ηγεσία που μας οδήγησε το καλοκαίρι. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις συμπαίκτριες μου.

View this post on Instagram

Η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή είναι να είναι μέλος της εθνικής ομάδας . Πόσο μάλλον να έχει την ευλογία και την ευθύνη να είναι αρχηγός της . Μια ευθύνη που δε φοβήθηκα ποτέ αφού για εμένα ήταν πάνω απ’ όλα πάντα η ομάδα και ο στόχος . Γι’ αυτήν έδινα τα πάντα σωματικά και πνευματικά με κάθε προσωπικό κόστος . Η εθνική ήταν και είναι η μεγάλη μου αγάπη . Η ομάδα με την οποία έχω κατακτήσει την κορυφή του κόσμου σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο , η ομάδα στην οποία έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή και αθλητική καριέρα . Μετά απ’ τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέα πήρα τη δύσκολη απόφαση μετά από 15 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στις εθνικές μας ομάδες να αποχωρήσω . Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση για τους οποίους όμως θα μιλήσω εν ευθέτω χρόνω . Θα είμαι πάντα κοντά στην εθνική μας , πιστή στρατιώτης , πρώτη στη μάχη όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια , αλλά όχι υπό την ίδια τεχνική ηγεσία που μας οδήγησε το καλοκαίρι. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις συμπαίκτριες μου .

A post shared by Alexandra Asimaki (@alexandra.asimaki7) on

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ