Τσιτσιπάς: “Διέλυσε” και τον Ντε Μινόρ. Με Τζόκοβιτς στα προημιτελικά


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε τη φόρμα του και κόντρα στον Ντε Μινόρ, επικρατώντας εύκολα με 2-0 σετ για την 100η του νίκη στο τουρ, αλλά και την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Paris Masters, όπου θα αντιμετωπίσει το Νο1 του κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι βρίσκεται μπροστά στον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά την άνετη πρόκρισή του επί του Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-0 σετ (6-3, 6-4), στη φάση των “16” του Masters του Παρισιού.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα έχει την ευκαιρία να δώσει μία ακόμη μεγάλη “μάχη” κόντρα στο Νο1 του κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο και κέρδισε στην τελευταία τους φετινή “μονομαχία”.

Ο Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί αύριο (31/10) με τον Σέρβο θρύλο του αθλήματος, μετά την ιστορική 100η του νίκη στο τουρ επί του ανερχόμενου Ισπανού τενίστα. Στο πρώτο σετ ο Έλληνας έκανε αμέσως break για το 3-0 και το τελικό 6-3, ενώ το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο σετ, αλλά μετά το προβάδισμα 2-1, ο Ντε Μινόρ ισοφάρισε 4-4 με δικό του μπρέικ. Το Νο7 του κόσμου “απάντησε” όμως αμέσως και “έκλεισε” το σετ με 6-4 και το ματς με 2-0.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ