Ολυμπιακός – Κεμζούρα: “Είμαστε ήρεμοι μετά τη νίκη στη Μόσχα.” – video


Για τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το επικείμενο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 6η αγωνιστική της Euroleague μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα,

Ο Ολυμπιακός “αναπνέει” καλύτερα μετά το απίστευτο διπλό επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague και πλέον θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με λιγότερο άγχος, σύμφωνα και με τον προπονητή του, Κεστούτις Κεμζούρα.Οι δηλώσεις του Κεμζούρα

Για το παιχνίδι: Η Μακάμπι παίζει καταπληκτικά τον τελευταίο καιρό, πρόκειται για ομάδα που αμύνεται σπουδαία. Βρίσκουν πολλούς πόντους από την άμυνά τους και είναι η κορυφαία ομάδα στα κλεψίματα. Πιέζουν αρκετά τη μπάλα και παίζουν δυνατά.

Διαθέτει ποιότητα στη ρακέτα και πρωταγωνιστούν οι Κάσπι και Ουίμπλεκιν. Εμείς είμαστε ήρεμοι μετά τη νίκη στη Μόσχα. Το πιο σημαντικό είναι να είναι όλοι υγιείς. Αισθανόμαστε καλά και με έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Να έχουν την ίδια ενέργεια.

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ και την τακτική κόντρα στην Μακάμπι: Τα ίδια πρέπει να κάνουμε. Υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αυτό ισχύει για όλους τους προπονητές. Τους δώσαμε πολλά lay up. Ήταν σίγουρα όμως το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι τώρα. Χαρήκαμε με τη νίκη, αλλά σίγουρα υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται διόρθωση.

Για τον Παπανικολάου: Περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Ολυμπιακός: Τρεις παίκτες εκτός! Χάνει τη Μακάμπι ο Παπανικολάου

Για τους οπαδούς της ομάδας: Είναι ωραίο που χάρηκαν και τους παρακαλώ να μας στηρίζουν στα καλά και στα άσχημα. Τους θέλουμε και να ξέρουν πως θα πεθάνουμε στο παρκέ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ