Παναθηναϊκός: Εξοφλήθηκαν παίκτες και εργαζόμενοι. Κρίνεται η… πρόσληψη στην ακαδημία


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξόφλησε τους παίκτες, αλλά και τους εργαζόμενους της ομάδας, καταβάλλοντας τη δόση του Οκτωβρίου, αλλά και προηγούμενες οφειλές. Παράλληλα, αναμένεται άμεσα η απόφαση για τον επικεφαλής των ακαδημιών.

Μετά από τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας του, ο Παναθηναϊκός έχει επανέλθει στην κανονικότητα όσον αφορά τις πληρωμές στους παίκτες, αλλά και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του Τριφυλλιού κατέβαλε ολόκληρη τη δόση του Οκτωβρίου σε όλους, εξοφλώντας μάλιστα και παλαιότερες οφειλές από το τέλος της περασμένης σεζόν.Δίλημμα για Βονόρτα ή Σάμιο

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ εξετάζει και μία νέα πρόσληψη στην ομάδα, για να καλυφθεί η θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών, μετά και την αποχώρηση του Τάκη Φύσσα, που επέστρεψε στην Εθνική Ελλάδας.

Υποψήφιοι φέρονται να είναι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έχουν δουλέψει και στο παρελθόν στις “μικρές” ομάδες του συλλόγου. Ο λόγος για τον Γιάννη Βονόρτα και τον Βαγγέλη Σάμιο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να αναμένεται να αποφασίσει άμεσα για έναν εκ των δύο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ