Ελένη Χατζίδου: Η ζωή με την κόρη της (photos)


H ζωή της Ελένης Χατζίδου έχει αλλάξει πλήρως μετά την έλευση της κόρης της.

Η μικρή Μελίτα-Δήμητρα έχει κλέψει την καρδιά της μαμάς και του μπαμπά της Ετεοκλή Παύλου και όλα πλέουν έχουν ένα διαφορετικό άρωμα, πιο όμορφο και παιχνιδιάρικο!

Εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, καθώς η μικρή τους αποτελεί πηγή χαράς για το ζευγάρι. Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει και τις βόλτες τους πλέον, κάτι που απολαμβάνουν πολύ και κάτι που κάνει την οικογενειακή τους ζωή να γεμίζει.

Η Ελένη έχει κατορθώσει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της κι έχει επανέλθει πλήρως, όμως λόγω του θηλασμού η πείνα δεν την αφήνει ήσυχη. Εκείνη, μοιράστηκε στα social media το πρόγραμμά της.

Έχει επανέλθει πλήρως!

«Λόγω του θηλασμού πεινάω συνέχεια. Αλλά κάνω 50 λεπτά αερόβια, πέντε φορές την εβδομάδα. Δεν είμαι εμμονική με το να χάσω κιλά. Η γυμναστική ήταν πάντα μέρος της ζωής μου κι εκεί ξεδίνω».

Ακόμη, τόνισε ότι ο θηλασμός είναι μια διαδικασία την οποία απολαμβάνει πολύ.

«Θα προσπαθήσω να θηλάσω όσο γίνεται περισσότερο. Δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι. Είναι ό, τι πιο σπουδαίο έχω καταφέρει στη ζωή μου» είπε η τραγουδίστρια, δηλώνοντας έτσι πως διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της!

Δείτε όμορφες οικογενειακές στιγμές…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ