Υβόννη Μπόσνιακ: Η αποκάλυψή της για την βάφτισή της και την πίστη της στον Θεό συγκινεί (photos)


Η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε την μοναδική αποκάλυψη όσον αφορά στη βάφτισή της και αναφέρθηκε στον τρόπο που έχασε και ανέκτησε την πίστη της.

Εκείνη και η κουμπάρα της Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησαν κοινή συνέντευξη, στην οποία η κάθε μία έκανε τη δική της εξομολόγηση και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε προσωπικά κομμάτια.

Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, λοιπόν, μίλησε και για την πίστη της στον Θεό, αλλά και για το μυστήριο της βάπτισής της, το οποίο τελέστηκε στην χώρα μας.

Υβόννη Μπόσνιακ

«Εγώ βρήκα την πίστη μου στην Ελλάδα. Και θα εξομολογηθώ κάτι που δεν το έχω ξαναπεί: Μεγάλωσα σε μια καθολική, θρησκευόμενη οικογένεια. Αυτό μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας μου αναγκάστηκε να πάει στον πόλε­μο. Γυρνώντας πίσω, έπαψε να πιστεύει. Από εκεί και πέρα, λοιπόν, δεν με ξαναπήγε κανείς στην εκκλησία, δεν μου ξαναμί­λησε κανείς για τον Θεό.

Είχα, όμως, την ανάγκη να πιστεύω, βρήκα την αληθινή πίστη στην Ελλάδα. Και γι» αυτό τον λόγο το καλοκαίρι του 2013 βαπτίστηκα χριστιανή ορθόδοξη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η ορθό­δοξη εκκλησία μου άνοιξε πόρτες στον Θεό. Η στιγμή της βάπτισης ήταν ιδιαίτερη. Ήμασταν μόλις 20 άτομα κι έβαλα τον παπά να εξηγήσει ακριβώς τη σημασία του μυστηρίου. Δεν θα ήθελα, όμως, να πω κάτι παραπάνω γι» αυτό το θέμα». Ανέφερε εκείνη στο people.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ