Χριστίνα Μπόμπα: «Στον πρώτο χορό του γάμου μας ο Σάκης μου είπε το εξής…»


Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Yes I do και φυσικά αναφέρθηκε και στον μαγικό γάμο της στη Σίφνο με τον Σάκη Τανιμανίδη. Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον όμως ήταν και η αποκάλυψη σχετικά με το τι της είπε ο παρουσιαστής στον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι. Δείτε το απόσπασμα:

-Κλείνεις τα μάτια σου και ταξιδεύεις πίσω στην ημέρα του γάμου σου. Ποια στιγμή έρχεται πρώτη στο μυαλό σου και φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη σου;

Δύσκολο να αποφασίσω, μιας και όλη εκείνη η μέρα είναι σαν ένα όμορφο όνειρο μέσα στο μυαλό μου. Νομίζω πως αυτή η στιγμή για την οποία με ρωτάς είναι ο πρώτος μας χορός. Υπό τους ήχους του «Stand by Me», ήταν η στιγμή που έβλεπα μόνο τον άντρα μου και ήταν σαν να χορεύαμε οι δυο μας, σαν να μη μας κοιτούσε κανείς. Ήμασταν μόλις παντρεμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, και βρήκαμε τον χρόνο να κοιταχτούμε στα μάτια και να δείξουμε τη χαρά μας για την υπέροχη κοινή μας ζωή που ξεκινάει.

–Ποια κουβέντα, που άκουσες εκείνη την ημέρα, σε έκανε πραγματικά ευτυχισμένη;

Πάλι στον πρώτο μας χορό, ο Σάκης μου είπε το εξής: «Ο λόγος που αυτό το τραγούδι είναι το αγαπημένο μας είναι γιατί εμείς στη ζωή είμαστε και θα είμαστε για πάντα ομάδα, είμαστε ένα».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ